Nimeni nu e perfect.Eu am fost toata viata o aschilopata cu un nas cam ca al Alexandrei Stan Dar acum vreo 9 ani am inceput sa am forme si...Nu, nasul e tot la fel.Inca nu esti pe deplin dezvoltata.Cine stie cum vei fi atunci cand vei fi matura? Nu conteaza cum arati, conteaza sufletul Si daca tu ai sufletul atat de mare si frumos, aia nu sunt prietenii tai adevarati pentru ca nu te merita
Incearca cuexercitii pentru abdomen si mananca cateva fructe pe zi (nu stiu ce sa-ti spun mai mult pentru ca eu am fost slab din totdeauna)
Si eu am trecut prin aceleasi lucruri acum vreo 2 3 ani, avand si eu niste prieteni care ma criticau mereu, doar ca am ajuns la disperare si nu mai manam nimic cu zilele si incepusem sa/mi iau pastile care faceau mai mult rau decat bine, asa ca apucam deseori sa lesin pe la orele de sport, su chiar pe strada pentru ce? nu toti sunt perfecti, uni sunt prea anorexsici ati grasi alti urati, alti prosti, dar dintr/un om doar calitatile conteaza si sincer sa te simti complexata pentru cateva kilograme mi se pare o prostie, daca prieteni te tachineaza explica-le ca nu toata lume e perfecta, si ca daca sunt prieteni tai te accepta asa cum esti tu, daca nu, cautati niste prieteni care sa nu te judece si sa te placa asa cum esti, god luck: )
Chiar și eu am apelat la aceleași gesturi ca și tine, am vrut să mă țin înfometată, dar având în vedere că am doar 13 ani nu am reușit. aveam dureri îngrozitoare, așa că am renunțat la înfometare... și mulțumesc pentru sfat :*!
Cred că nu m-am exprimat eu bine... sau nu ai înțeles tu. Mă refeream la faptul că, deșii beneficiăm de o sală de sport nu se practică absolut nimic înafară de orele de educație de la școala. nici măcar handball sau știu eu orice sport pentru copii, de înnot ce să mai zic... Și nu am nici posibilități să fac naveta în alt oraș. Iar dacă te gândești că aș putea face alergare nu mi se pare cam cea mai buna posibilitate de a slăbi mai ales acum că deja a venit frigul
Din câte știu eu sălile de ed.fiz de la școli sunt deschise în cursul zilei, poți intra și alerga câteva ture pe zi+exerciții acasă.
Prin ast am trecut si eu,gras pitic + indesat. Dar uitete la poza mea, anii mai tarziu, s-a intamplat minune, am crescut cu totuStupoare, toti care ma faceau 'grasule' acum numai indraznesc sa mi se adreseze asa am crescut cu totul, eram indesat. Faza e ca oricat as tine cura de slabire nu slabesc decat pana la un anumit numar de kg.Restu devine istorie, orice as face, sala, fitnes, numai dau jos.Asta mie fizicu, am 1, 85 si undeva pe la 100 - 102 kg (sper sa ajung ar la 102) Stai linistita, pe toti care intreb cate kg mi-ar da.Nici unu nu a zis mai mult de 80, cand aud de 102, nu cred multi lucru asta.AM structura osoasa mare.Ambi parinti ai mei sunt mari, sunt dezvoltati, mama el a fel 'animaloaica' ca si mine (un cuvant care il folosesc eu des cand ma refer la persoanele mari de statura)Astea vor trece, unii baieti vor doar slabe.Eu personal cu slabele nu am ce face Am incercat o data, mi-a bagat osu de la pulpa in muschii, am zis ca dau cu ea pe geam, mi-a trecut si chefu de sex si de orice.Mergi inainte, capul sus.In o buna zi vei deveni o femeie in adevaratul sens al cuvantului, forme si tot ce vreiInsa faza e sa vrei sa slabesti, sa nu te ingrasi in latime, ca daca ai 1, 50 si 90 de kg nu faci nimic.Cum esti tu, esti perfecta.
Daca as vedea o poza in intergime cu tine in picioare, poate sar vedea mai bine daca ai structura osoasa mare, sau esti doar plinuta Cel de la avatar sunt eu