anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.De la o vreme am inceput sa ma simt cam ciudat....Craciunul asta e oribil, si nu ma refer ca nu am primit nu stiu ce sau ca nu a fost zapada...Mi-am prierdut toate zilele astea stand pe net si atat.Imi vine sa plang mereu si am o stare de discomfort (fizic si psihic) oriunde as fi.Acasa nu ma simt bine, la celelalte rude nu ma simt bine.Ce ar trebui sa fac sa ies din starea asta?

Răspuns Câştigător
| Northern a răspuns:

Ești într-o stare de depresie.Citește o carte, vorbește cu cineva, ascultă muzică sau urmărește un documentar interesant.Eu așa reușesc să depășesc tristețea.Și da, știu exact cum te simți. Ești tristă dar parcă nici nu știi de ce ești...Nu-ți fă griji, sunt sigură că nu va fi ceva permanent.big grin

3 răspunsuri:
| FUCKy0u a răspuns (pentru Northern):

Multumesc mult.Exact..plang si nici macar nu stiu de ce, ma simt foarte ciudat

| positivity a răspuns:

Toți ne simțim oribil la un moment dat, toți avem impresia că oamenii din jurul nostru ne urăsc. De altfel, toți avem ore, zile, luni mai proaste, când ne simțim triști!
Timpul oricum nu-l mai poți da înapoi, oricât de mult ai încerca! Părerea mea este că timpul reprezintă cel mai mare dușman al nostru! Iar dacă vrem să-l învingem trebuie să trăim fiecare secundă la maxim, să ne simțim liberi, să facem orice lucru prostesc, însă să ne simțim fericiți, fără regrete!
Acum de ce plângi? Chiar crezi că mai poți face ceva în legătură cu acest Crăciun? Poate că ți-ai pierdut timpul pe net, și bănuiesc că așa îți pierde și vacanța, tot pe net, însă nu e chiar un lucru ce ar trebui să te întristeze! Nu crezi?
Ar trebui să crezi în tine mai mult, să nu te lași călcată în picioare de părerile altora, e viața ta, și ar trebui să ți-o trăiești așa cum îți dorești! Nu te mai simți ciudat, ești liberă să faci ce vrei!

| FUCKy0u a răspuns (pentru positivity):

Nu sunt suparata din cauza acraciunului asta..asta e si problema mea.Plang ca o idioata..degeaba.Ma apuca pur si simplu plansul...