Buna! Iti dau un sfat psihologic. Experienta ta, parca o impartasesc si eu.Nu te schimba deloc,nici macar un pic,si asta numai de ciuda,numai pentru ca exista persoane atat de imorale,de barfitori,de vagabonti,de incruntati,de nervosi,de perversi,de obsedati sexuali, de mincinosi, de oameni eronati, care i-as nu-mi mai concret ''adolescentii cool, batjocoritori si totodata fraieri''Nu lua parte din nici-un fel de colectiv de-al lor.Cauta colegi care sunt ca tine,morali,cu tupeu(cand esti nedreptatita),respectuosi,drepti,demni,de treaba,impacati cu ei, nu nervosi, nu incruntati, nu te uita la frumusete si la farmec, si la uratenia din suflet care o emana prin fata.Cam atat, ti-am spus sa nu ramai dezamagita! In general sper sa gasesti pe cineva care gandeste la fel ca tine, cum am gasit si eu, dar dupa care am ramas complet dezamagit! O viata buna, si multa sanatate!
Sunt in aceeasi situatie,dar am invatat un lucru: nu merita sa te schimbi pentru nimic in lume, tot ceea ce conteaza este sa fi tu insuti, nu incerca sa te faci pe placul lor, mereu vor exista persoane care sa nu te suporte chiar daca nu le f aci absolut nimic, sunt invidiosi pe tine si pe rezultatele tale!
Mersi de sfat, dar tot colegii din clasa mea numai asa se comporta, deci nu prea am sanse sa gasesc pe cineva care sa gandeasca ca mine. Sper sa am mai mult noroc la liceu... poate o sa gasesc acolo persoane ce nu se comporta asa.
La liceu o sa mai gasesti si alti prunci ca si tine ce nu prea au prieteni sau is mai ciudati si o sa va deveniti prieteni intre voi si o sa fie ok, nu-i stres sa te schimbi pentru niste persoane de rahat