Fii relaxata, fii tu. Exista multe subiecte de discutat! Daca stii cum sa incepi, discutia va merge de la sine si vor aparea multe alte subiecte noi. Intreaba-l cum si-a petrecut copilarie, ce viziune are asupra lumii, ce parere are despre...(ce vrei tu), crede in Dumnezeu? etc. Cel mai important e sa fii deschisa, spune ce iti trece prin cap! Aici pot sa iti propun si un joculet : fiecare dintre voi spune 5 cuvinte din categorii diferite care reprezinta chestii care va plac. De exemplu: trandafiri, popcorn, apus de soare, mov, plimabri. Succes mult!
Daca n-aveti ce sa discutati inseamna ca nu sunteti compatibili, nu aveti conexiunea aia, si atunci te cam aasigur ca si relatia o sa fie extrem de plictisitoare dupa 1-2 luni.
Nu e chestia ca nu are chef sa vorbeasca, ci amandoi sunteti prea timizi si va e mult prea frica sa nu ziceti ceva gresit.Intreaba-l de viata lui personala, e cel mai bine.
De fapt, eu sunt o fire timida.el nu este. Cand vorbesc cu el la telefon, ma cam pierd cu firea si ma blochez. Si mi-a zis ca nu ii plac fetele timide cand l-am intrebat ce fel de fete ii plac. Insa eu vreau sa ma placa asa cum sunt si nu vreau sa ii dau de inteles ca sunt mai timida.
Daca e timid, ai rabdare cu el. Dar daca nu e si nici nu aveti subiecte, inseamna ca nu aveti nimic in comun si o asemenea relatie nu merge.