Și ce dacă lucrează la posta? Muncește cinstit nu da in cap la oameni.
Cred că într-o clasă de 20-25 elevi toți au părinți avocați și medici?
Bună! Nu ar trebui să-ți pese ce spun ceilalți, axează-te pe carte, pe viitorul tău apropiat și lasă-i. Un prieten adevărat mereu va fi prieten cu tine indiferent de situație. Și sunt sigură că vei găsii măcar pe cineva care va vrea să fie prieten cu tine, există și oameni buni. Baftă!
Mă gândesc că voi fi judecată de viitorii colegi. Meseria de poștas este foarte onorabiă iar colegii au alte treburi sau distracții decât să se lege de meseria mamei d-tale.
Mama ta MUNCESTE si nu are de ce sa iti fie rusine de asta!
Ti se va intampla toata viata sa fii privita de sus in jos si judecata de catre cineva, cu felurite ocazii. Inseamna asta cumva ca vrei sa te ascunzi de viata?
Stai linistita, nu vei intalni la oras doar copii de domni, si acolo sunt oameni de conditie modesta. Nu te lasa inselata de aparente, nu oricine afiseaza bani este stabil financiar.
Sa stii ca si eu vin dintr-o familie saraca si pana la urma tot mi-am gasit drumul bun in viata!
Mult succes la scoala!
Adică chiar i-ai dat niște sfaturi foarte bune! Chiar asta voiam sa ii scriu și eu.
Buna.Nu va interesa pe nimeni ce lucreaza parintii tai.Nu-i ca si cum in prima zi va pune pe rand la tabla sa spuneti fiecare cu voce tare ce si cum. Postasii sunt foarte importanti pe piata muncii pentru un procent enorm din populatie, iar in tarile civilizate bicicleta e mai apreciata decat sa cari cateva tone de metal si alte piese oriunde dupa tine (faimoasa masina pe care romanul o ridica la rang de statut banos).Asa ca inceteaza sa iti mai faci griji aiurea.
Daca se ajunge neaparat la subiect spui pur si simplu ca mama ta lucreaza la posta, unde de asemenea exista functii de birou asa cum le-ai mentionat tu pe cele de mai sus, nu trebuie sa dai detalii.Nu toti de la liceu au parinti cu slujbe wow.Si parintii meu au avut slujbe cat se poate de modeste, dar ce sa vezi, no one cared. Tatal meu tot se impunea la sedinte si isi spunea parerea cu incredere exact ca un director de banca, desi era paznic pe atunci.A ajuns sa tina legatura cu ceilalti parinti cu functii banoase tocmai pentru ca le-a castigat respectul.
Mai mare rușine o ai tu că îți este rușine cu aceasta,care asa cum a putut te-a crescut.
Din moment ce nu cunoști nimic despre acel domeniu, nu ar trebui sa judeci, prin posta vin foarte multe lucruri importante și este un domeniu deosebit, mai ales dacă face asta și din placere.
La liceu nu se tine cont de ce lucrează mama și tatăl, se tine cont de tine ca și persoana.
Așa că sunt doar drame de copilaș răsfățat, apreciază-ți mama, mai ales dacă tot ea o sa îți dea bani pentru liceu.
+ nu la toate liceele din oraș, toți copii locuiesc în oraș, sunt copii de la sate exact ca tine.
Un sfert din colegii mei din liceu au doar un parinte fare lucrează părinților pe minimul pe economie și la unul ii știa tot orașul părinții la ce treburi făceau. Aveam pe u u de la tara cu parinti șomeri și fix ăștia erau aia tari în gura, nu aia cu părinții medici.
Piciu_Mihaela_ întreabă: