| Cristinaaa57 a întrebat:

Hei,mai e putin si vine ziua mea si as vrea sa o sarbatoresc in ziua aia cu cea mai buna prietena si in alta zi cu ceilalti.problema e ca nu stiu unde sa o sarbatoresc pe cea cu cea mai buna prietena.sad

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Imi pare bine sa vad ca mai face cineva exact ca mine. happy

Eu nu am prea multi prieteni...asa ca sarbatoresc impreuna cu cei mai buni 2 prieteni, atat. Dupa sarbatoresc separat cu rudele.

Cum sarbatoresc cu acei 2 prieteni? Pai eu sunt genul care prefera linistea.
In fine. Ce puteti sa faceti?
Sa mergeti la o pizza/ceva ce va place IDK, dupa mergeti la cinema sau tot asa intr-un loc care va place voua.
Eu de obicei dupa asta mergeam cu cel mai bun prieten acasa, ne jucam pe PC, vorbim *vorbim despre absolut orice, ne intelegem ca fratii*, ne distram in felul nostru, intelegi tu. Ne uitam la videoclipuri pe yt cateodata *ne plac cam aceleasi lucruri* Asta inteleg eu prin sarbatorit.

Unde sa o sarbatoresti pe cea cu prietena ta?
Pai depinde de fiecare in parte... poti sa mergi la un restaurant scump, la un restaurant normal, la o cofetarie, chiar si la unul dintre cunoscutele McDonalds, Springtime si KFC
Locul depinde in functie de preferintele fiecaruia smug

Distractie placuta si la multi ani!

4 răspunsuri:
| DenisaKarolina a răspuns:

Buna pai ati putea sa mergeti in oras la un suc/o pizza/o prajitura laughing ma rog ai inteles tu si dupa sa mergeti la o plimbare prin oras in locuri mai linistite, in natura happy Sa faceti cateva poze sa aveti amintiri, duceti-va la un film la cinema, la mall daca aveti big grin

| IMPLICAT a răspuns:

In primul rand voi stiti ce va place.

Dar, ca sa iti raspund cu o parere; iesiti intr-un loc frumos si faceti poze, ca ziua sa ramana intiparita.

| teo6dia4c99 a răspuns:

Cu cea mai buna prietena poti iesi in oras sa mancati ceva, poate sa vedeti un film, la un suc si dupa ar fi dragut daca ai lua-o sa doarma la tine si sa faceti noapte alba, sa faceti mancare, sa va faceti parul, unghiile, poate sa va pregatiti pentru ieșirea cu ceilalți.