Încearcă să găseşti un adult din familie care să te asculte. Poţi vorbi cu un profesor, dacă există unul cu care simţi că te-ai putea înţelege. Dacă ţi-e teamă că vei fi judecat şi se va ţipa la tine, mergi la psihologul şcolii, pentru că, pe lângă că vei fi tu consiliat, ar putea interveni puţin în familie, la modul că i-ar putea face pe părinţii tăi să înţeleagă situaţia asta. Ce zici?
Bună! Dacă te-a forţat, se numeşte viol. Sigur le-ai spus părinţilor exact ce ţi s-a întâmplat? Pentru că nu se poate ca părinţilor să nu le pese. Acesta ar fi primul pas, apoi împreună cu ei vei şti ce să faci în continuare şi cum să procedezi. Ar putea fi tras la răspundere de către Poliţie pentru ce ţi-a făcut. Sigur că amintirea rămâne... Însă ai putea face psihoterapie, dacă eşti de acord... Te poate ajuta enorm.
Lol, ce ai tras pe nas?
Dacă e adevărat tot rahatul pe care l-ai scris acolo, deşi am nişte dubii, du-te la poliţie.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!