Am si eu MP4 si CD-ul ala nu-ti foloseste la nimic ! Ca sa-ti pui muzica pe el de pe PC trebuie sa-l conectezi cu cablul acela pe care scrie USB si sa faci melodiile intr-ul folder pe care sa-l numest pur si simplu MP4 poti pune si melodie cu melodie dar e mai greu ! Dupa ce le-ai mutat in fisierul lui, trebuie sa le salvezi si aici vine partea grea...depinde de ce model este, deoarece de exemplu la mine apare pe MP4 o casuti si-mi zice daca vreau sa import folderul...la altii (de exemplu o prietena) trebuie sa le apara pe calculator o autorizatie, ca un fel de avertisment la care da ok (nu poate scoate melodiile apoi - la asta se refera avertismentul) si gata! Acum nu stiu ce model ai, sper ca te-am ajutat! Fundita?
Problema e alta. Tu trebuie sa ne spui ce scrie pe CD-ul ala micut sau ce fel de Mp4 ai.
Nu trebuie un program ci trebuie un cablu (trebuie cumparat)care sa se conecteze la notebook si apoi te conectezi la mp4 cu cablu sau la un prieten cu calculator
Hei daca atunci cand bagi cablul de date nu il detecteaza incearca cu un alt cablu de date
asa a fost si la mine nu st bune cablurile de date de la ei
stiu asta ca si eu am netbook
Twister09 întreabă: