anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, niste sfaturi va rog.Acum cateva zile am sarutat fata de care imi place...dar ea mi-a spus ca nu vrea sa fim impreuna ca nu a simtit nimic atunci cand ne-am sarutat.Voi ce ati face? Ati continua sa incercati sa o convingeti sa fiti impreuna sau ati lasa-o in pace? Faza e ca tipa asta mi-a pus capac...e singura fata la care ma gandesc nici fostele nu m-au facut sa simt ce simt pentru fata asta.Niste sfaturi va rog. Unii mi-au spus ca cel mai bine e sa vina de buna voie, iar altii au spus sa insist, chiar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Las-o, serios. Ce rost are să te lupţi? Când o să vadă că eşti aşa indiferent, dacă simte ceva, o să se întoarcă, dacă nu, asta e viaţa.

5 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns (pentru Doub):

Mda..ai dreptate...nu ca nu o stresez cu chestia asta.Asa ma gandeam si eu mai mult, daca vrea bine daca nu tot bine

| Doub a răspuns (pentru En3Rgi):

Asta e atitudinea booosss, o să se întoarcă ea, dacă e să fie, o să fie.

| En3Rgi a răspuns (pentru Doub):

Pai da..mersi big grin

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Pai las-o, logic, fata asta a vazut prea multe telenovele. straight face Nu merita sa-ti bati capul cu toate "importantele", o sa vezi ca mai sunt si alte fete.Si eu sunt fata si stiu sigur ca nu merita sa te lupti pentru fete ca ea.Mult noroc si ai rabdare, ca o sa apara si o fata pe placul tau!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu unul coinsider ca alegerea cea mai buna a ta ar fi sa iti gasesti pe altcineva.