anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, oameni buni! Vi s-a întâmplat vreodată (ma asigur ca da in mare parte), sa va judecați greșit in anumite situații? De ex dacă dintr-o neatenție sa nu reușiți un lucru și sa spuneți ca sunteți prosti și nu are treaba una cu alta, dar sa știți ca sunteți deștept și sa se tipărească in minte acel gând neadevărat? Vi s-a întâmplat? Cum ati reușit sa reveniti la adevarata personalitate și sa scăpați de acel gând neadevărat și sa știți cine sunteți cu adevărat?

7 răspunsuri:
| Gabriellk a răspuns:

Sa sti ca subconstientul este mult mai puternic de constientul. Asta o spune si mesajul tau postat aproape fara sa-ti dai seama.Tu sti ca esti buna dar a fost ori o neatentie, ori o greseala, ori ce mai vrei tu ca oricum nu conteaza. Este ok sa gresesti sau sa te consideri slab dintr -un punct de vedere. Fi ok cu tine ca toti suntem buni intr-un moment la ceva si mai deloc in alt momonent. Viata este compusa din momente, incercari si motivatie.

| emilllyya a răspuns:

Nu inteleg. Din punctul meu de vedere oricine greseste si aia e, ce conteaza ca e neatentie sau nestiinta, tot greseala se cheama. Important e sa inveti ceva din ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru emilllyya):

Exact! Iar eu fiindcă axata pe "Perfecțiune" vedeam greșeală ca pe o caracteristica a ta ca personalitate și mi-a afectat mult viața, de ex știu ca pot orice sa fac și mi aduc aminte ca la un moment dat nu am reușit și ma consideram de ex prost neatent etc și fără sa am motiv sa cred asta și acum realizez ca trebuia sa învăț din greseli nu sa ma identific cu ele

| FreddieM a răspuns:

Nu am problema asta.
Nu-mi fac evaluări mentale sa vad cât de,, destept'' sunt. Nu ajuta cu nimic si pierd si timp fără folos. Focalizez energia pentru găsirea rapida a soluțiilor.
Cheers

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FreddieM):

Dar ce ai face dacă ti ai obișnuit creierul sa gândească intr-un anumit fel, negativ, ce te sabotează și apare mereu acel gând și iti influentează negativ experiențele din viața ta

| FreddieM a răspuns (pentru anonim_4396):

Propriile decizii sunt opera ratiunii. Creierul are o singura funcțiune (în cazul de fata), și anume sa gândească. Valuteaza milioane de opțiuni din care TU alegi una. Aleg rău, merg rău și viceversa. E un mix de inteligenta+intuitie+pregătire.

,, Măsoară de doua ori și taie o data'' Sau,, doua perechi de ochi sunt mai bune ca una' '.
Decide înțelept și cere opinii când ai dubii când trebuie sa iei decizii importante.
Cheers

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FreddieM):

Mulțumesc mult!