| 342 a întrebat:

Hei, pentru cei care au citit cartile Micutele Mincinoase, cine este -A? Si daca stiti ceva de volumul 5 din serie, va rog sa spuneti! Funda.

Răspuns Câştigător
| Maya_Rosauca_1988 a răspuns:

A e ALISON, are era prietena cu cea care era prietena cu celalate era Courtney, ceva gen, care era internata la nebuni, a scapat, a lasat-o pe Ali la nebuni in locul ei si Ali la randul ei scapa si o omoara pe Courtney si o ingroapa in spatele curtii

4 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Pai prmul A este Mona, aceasta cand s-a mutat in casa lui Ali, i-a gasit jurnalul si l-a citit, ceea ce a determina-o sa faca ceea ce face. Si in cele din urma moare cand incearca sa o arunce pe Spencer de pe o stanca.
Al2lea ei este Alison. Si aici e un pic mai complicat, cele doua surori gemene, Ali si a doua a carui nume nu pot sa il retin, sa spunem C. C era nebuna, iar cand a trebuit sa o duca la spitalul de nebuni sau unde or fi trebuit sa o duca( scuze dar nu prea retin asa bine detaliilehee hee) au inurcat-o si au duso pe Alison. Apoi C, s-a dat drept Ali, si-a facut 4 prietene( hanna, emyly, spencer, si aria) pentru a nu fi prinsa. Insa Alison cea adevarata evadeaza si dupa ce isi omoara sora, se razbuna pe cele 4 fete pentru. ca i-au fost alaturi lui C. Alison moare intr-un incendiu intr-o casa, intr-o "lupta" cu fetele.

Insa asa este IN CARTE. Din cate am inteles scenariul din pretty litlle liars incepand cu sezonul doi, nu corespunde cu cartea.

| WhiskyandCoke a răspuns:

In carte, -A este Mona happy

| AmaliaAlisia a răspuns (pentru WhiskyandCoke):

Da.Este complice, dar a fost obligata, A este altcineva.

| AmaliaAlisia a răspuns:

Buna.Am citit toate intrebarile voastre si observ ca nimeni nu stie cine e ''A''. Am analizat fiecare miscare a filmului si am descoperit.La inceput a aparut o fata identica cu Ali, care stia toate secretele.Au devenit cele mai bune prietene, dar scopul ei a fost sa se bucure de suferiinta, stand in ''primul rand'' A jucat-o pe Ali pe degete dupa bunul sau plac.La final,cand se ''impute treaba'' Se da drept victima si ii ia pasaportul fals a lui Ali (era deghizata in Vivi),dar ea de fapt nu avea probleme,vroia sa ii ia singurul bilet de plecare ''din infern''. Deci... dupa toate spuse,A,e Cece Drake. Sora lui Ali, o sa vedeti ca sunt mai multi frati, caci, Doamna D, nu a fost fidela sotului ei. Sper ca v-am ajutat. Va imbratisez. Funda?