A e ALISON, are era prietena cu cea care era prietena cu celalate era Courtney, ceva gen, care era internata la nebuni, a scapat, a lasat-o pe Ali la nebuni in locul ei si Ali la randul ei scapa si o omoara pe Courtney si o ingroapa in spatele curtii
Pai prmul A este Mona, aceasta cand s-a mutat in casa lui Ali, i-a gasit jurnalul si l-a citit, ceea ce a determina-o sa faca ceea ce face. Si in cele din urma moare cand incearca sa o arunce pe Spencer de pe o stanca.
Al2lea ei este Alison. Si aici e un pic mai complicat, cele doua surori gemene, Ali si a doua a carui nume nu pot sa il retin, sa spunem C. C era nebuna, iar cand a trebuit sa o duca la spitalul de nebuni sau unde or fi trebuit sa o duca( scuze dar nu prea retin asa bine detaliile) au inurcat-o si au duso pe Alison. Apoi C, s-a dat drept Ali, si-a facut 4 prietene( hanna, emyly, spencer, si aria) pentru a nu fi prinsa. Insa Alison cea adevarata evadeaza si dupa ce isi omoara sora, se razbuna pe cele 4 fete pentru. ca i-au fost alaturi lui C. Alison moare intr-un incendiu intr-o casa, intr-o "lupta" cu fetele.
Insa asa este IN CARTE. Din cate am inteles scenariul din pretty litlle liars incepand cu sezonul doi, nu corespunde cu cartea.
Buna.Am citit toate intrebarile voastre si observ ca nimeni nu stie cine e ''A''. Am analizat fiecare miscare a filmului si am descoperit.La inceput a aparut o fata identica cu Ali, care stia toate secretele.Au devenit cele mai bune prietene, dar scopul ei a fost sa se bucure de suferiinta, stand in ''primul rand'' A jucat-o pe Ali pe degete dupa bunul sau plac.La final,cand se ''impute treaba'' Se da drept victima si ii ia pasaportul fals a lui Ali (era deghizata in Vivi),dar ea de fapt nu avea probleme,vroia sa ii ia singurul bilet de plecare ''din infern''. Deci... dupa toate spuse,A,e Cece Drake. Sora lui Ali, o sa vedeti ca sunt mai multi frati, caci, Doamna D, nu a fost fidela sotului ei. Sper ca v-am ajutat. Va imbratisez. Funda?
Da.Este complice, dar a fost obligata, A este altcineva.
anonim_4396 întreabă: