Buna! Am patit-o stiu cum eu, de aceea i-am cerut chiar tipului care il placeam un sfat. I-am zis ca plac pe altul si cu ce ma poate sfatui. Mi-a zis sa-i spun direct, sau sa stau in cercul lui de prieteni pentru a afla. La care i-am zis ca mi-e rusine, si mi-a raspuns cu: " CU RUSINEA NU REZOLVI NIMIC!" Foarte adevarat i-am ascultat sfatul si a avut treptate. I-am zis ca el era acel tip de care i-am povestit. Atunci mi-a spus ca este bine ca i-am spus si am infiripat o relatie, deci incearca sa lasi rusinea si sa ii spui, altfel daca stai si nu-i spui nimic, chiar nu rezolvi absolut nimic.
Daca aveti prieteni comuni, ai putea pune pe cineva sa ii spuna sau sa il cheme pentru ca tu sa poti vorbi cu el. Nu e neaparat necesar sa ii spui ca il placi, ci sa ii dai de inteles ca te-ar interesa sa il cunosti mai bine. Cea mai la indemana chestie cred ca ar fi sa il intrebi daca i-ar placea sa iesiti undeva, iar raspunsul ar trebui sa te lamureasca daca e sau nu interesat. Oricum, cel mai dificil e sa intri in vorba cu el, apoi te vei lamuri daca e ceva sau nu.
Heii.mi s-a intamplat si mie..Eu am intrat in discutie cu el..Si l-am intrebat daca are prietena, daca place pe cineva anume. Si a spus ca depinde. i-am dat numarul meu. am mai vorbit Siii... la mine a mers.