| Crisis a întrebat:

Hei, salut.
Am 14 ani si anul asta dau examenul pentru intrarea la liceu. Vreau sa intru la Dinu Lipatti [liceu de arta], la arhitectura si in mai dau examenul de acolo, la desen. Intrebarea mea este: mai conteaza examenele la romana si matematica, de vreme ce-l dau si pe cel la desen? Daca da, in ce procent?
Hail!

6 răspunsuri:
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Da, conteaza si examenele, caci totusi, chiar daca e vocational, trebuie sa ai o medie mare. big grin Conteaza cam 50%

| StarMagda a răspuns:

La Dinu Lipatti din Bucuresti nu se face arhitectura, Se face doar muzica si teatru. Daca vrei desen du-te la Tonita.Si nu exista niciun Dinu Lipatti in care sa fie o sectie de desen sau arhitectura.
Deci, du-te la Tonita, la Lipatii nu ai ce cauta. happy Si stiu pentru ca sunt eleva la Colegiul Natioanal Dinu Lipatti din Bucuresti.

| MmarinaMadalina a răspuns:

Hey! Si eu vreau in Dinu Lipatii dar la arte plastice.Media de la examene conteaza pentru ca se face o medie intre ea si media de la probele pentru Lipatii si media 5-8.

| SickMind a răspuns (pentru StarMagda):

Iubita, te rog intereseaza-te! Exista mai multe "Dinu Lipatti" Cum ar fi cel din PItesti unde se face sectie de desen, unde se ramifica in mai multe, implicit pe arhitectura, unde media de intrare este cea mai pretentioasa ca sa zic asa.

| Crisis explică (pentru SickMind):

Am intrat deja laughing E veche intrebarea, multumesc oricum pentru raspuns!

| SickMind a răspuns (pentru Crisis):

Nu vroiam sa iti raspund neaparat tie deoarece am vazut data pe care l-ai publicatlaughing Dar ma frustreaza la culme cei care-si dau cu parerea si nu stiu ce vorbesc tongue.