Posibil să fie ovulația, nu te speria. Uneori se întâmplă să mai curgă secreție și cu puțin sânge.
Astăzi am văzut ca am o scurgere maronie, mă sperie nu înțeleg ce se petrece cu mine nu am pățit așa ceva niciodată și mi e teamă să merg la medic și nu am cu cine să vorbesc despre asta.
Ce vârstă ai? Dacă abia ți-a venit ciclu de câteva luni, 1 an, 2, posibil sa nu se fi reglat menstruatia bine, si sa mai ai sângerări între menstruatii. Dacă viata sexuala nu ai început-o atunci sarcină sigur nu are cum sa fie, deci dacă nu ai si dureri sau alte simptome, nu te îngrijora. Important e ca nu e sarcină. Dacă vezi ca mai pățești așa si luna viitoare si ai si dureri sau alte simptome spune mamei tale sa te ducă la doctor dacă esti minoră.
Am 16 ani, menstruatie de la 11, nu am mama ca sa ii pot spune de asta apelez aici cat pentru liniștea mea până când găsesc o soluție, m-am speriat ca a curs ceva și chiar am intrat în panică mult prea tare, sper ca nu e nimic anormal și ca nu pățesc ceva
Am inteles. Nu stiu de ce iti e frica mai exact, ceva grav sigur nu este, daca nu ai sangerari mai mari, nu ai nici dureri si e prima data cand ti se intampla asta. Pot fi si niste dereglari hormonale pe fond de stres, daca ai fost stresata/suparata in ultima perioada.
într adevăr am fost stresată dar m-am speriat văzând ca este o cantitate mai mare ca aceea de la ovulație și de asta am intrat în panică