| Anonim4554 a întrebat:

Hei! Stiu ca nu prea este un loc prea potrivit pentru a afisa intrebarea mea, dar nu mi-a mai venit ciclul de aproape 2 luni, am aproape 13 ani. Stiu ca multi dintre voi credeti ca este dereglare hormonala, dar ce cauze ar mai fi, stiind ca mi-a venit prima oara pe 14 ian. 2017. Iar daca este vreo dereglare, ce consecinte implica? Am auzit ca te poti ingrasa sau alte lucruri.+ ca am candida care se manifesta printr-o secretie alba-galbuie. O am de mai mult timp, dar nu am scapat de ea. Am luat pastile si mai aveam putin si scapam de ea, dar s-au terminat si mi-a revenit secretia. Sper sa nu fie si din acest motiv(sunt sub tratament, nu va faceti griji).

Va multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

In primul an menstruatia e neregulata nu ti face griji ca se va regla in timp. Mi s-a intamplat si mie sa intarzie 2 3 luni si apoi sa reapara. Nu cred ca e vorba de vreo dereglare hormonala, ci mai degraba corpul trece prin schimbari si are nevoie de timp sa si regleze noile functii. E putin probabil sa te ingrasi de la asta. Nu ti intarzie daca ai candida.

2 răspunsuri:
| Turbo223 a răspuns:

In primii 2 ani menstruatia e neregulata.Eu cand aveam vreo 12 ani, facea pauze si de 6 luni.

| Anonim4554 explică (pentru HazelEyes77):

Multumesc de raspuns! Este foarte folositor si motivationalwinking