anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, sunt "bucuros" ca am reusit sa "refac" o prietenie "pierduta" din generala (acum sunt a 12-a). In generala stateam inainte de ore cu un baiat pe langa scoala sau in parc, dupa ce eu am trecut la liceu (el era un an mai mic) nu am mai avut tangente cu scoala aceea si nu m-am mai vorbit nici cu el ( de prost ce am fost, habar nu am de ce ). Acum in a 12-a ( mai exact vara asta) am dat de el la mine in liceu (e a 11-a logic). Am aflat ulterior ca s-a transferat la mine in liceu caci ca fost la alt liceu. Si am incercat incet incet sa refac prietenia, eu zic ca e ok insa nu vreau sa se duca naibi iar... e un om super de treaba, care isi iubeste parintii, pe Dumnezeu si pe cei din jur si nu se gandeste la "cifre", ne asemanam oarecum. Doar ca eu nu am si nici avut o familie ok cu un tata alcoolic ( inca bea ) certuri peste certuri, neajunsuri peste neajunsuri, mi au ruinat fiecare vis pe care il aveam, se comporta ca si cum nu as fi al lor si am incercat sa imi gasesc familia in prieteni insa pana acum nu am reusit, ba chiar am fost dezamagit de multe ori, si de aici suparare si tristete, depresie, multe ganduri si probleme. Am ramas cu speranta numai in Dumnezeu, si numai faptul ca as dezamagi cativa prieteni si nu as mai putea sa i vad ma tin in viata. Nu putine sunt noptile cand plang, mai ales cand vad cata rautate e in jur

4 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Spune-i să vă vedeți mai mult. Dar totuși ai și bacul deci învață!
Spune-i să mai ieșiți din când în când, sau macar in weekend dacă în timpul săptămânii nu puteți. Nu-l lăsa, l-ai mai lăsat o dată. Nu merita!

| siriusblack98 a răspuns:

Salut...stai ca nu stiu ce vrei mai exact de la noi...un sfat in legatura cu amicul tau? Pai eu fiind genul mai realist iti spun sa nu te astepti la acceasi dragoste si simpatie de la alti oameni chiar daca tu simti asta fata de ei. Povestea ta este una nasoala din cate spui si iti recomand sa te bazezi 110% pe tine si nu acorda foarte multa incredere nimanui. Daca ai gasit in acea persoana un "prieten adevarat" atunci foarte bine dar fii precaut.Viata nu este alb si negru ci mai mult gri si cu absolut toate trebuie sa te pastrezi pe o linie de mijloc.Toate gen:increderea, seriozitatea, detasamentul, simpatia, dragostea fata de cineva.Nu toti oamenii sunt rai cum nici toti nu sunt buni.Eu din ce imi dau seama despre tine este ca esti un baiat retras, timid si cu putini prieteni (sau deloc) in cautarea cuiva asupra caruia sa iti ''reversi'' dragostea sau afectiunea (de vreme ce nu ai avut o asemenea persoana). Corecteaza-ma daca gresesc undeva happy

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru siriusblack98):

Mai ales penultima propozitie, chiar imi doresc pe cineva alaturi

| siriusblack98 a răspuns (pentru NevermindXEXEXD):

Aproape toti suntem in situatia asta fratioare.Cine nu este sunt oamenii inconjurati de ''prieteni'' extrem de falsi desi au foarte multi in mare parte naivi si creduli. Sfatul meu sincer (poti sa-l ignori, poti sa nu, e treaba ta) nu te atasa de nimeni.