Buna,
De ce nu il intrebi pe iubitul tau de ce a spus acea fata astfel de lucruri? Poate il place si i-ar face o deosebita placere sa va despartiti. Sfatul meu este sa ii spui si lui ce ai auzit si sa vezi ce reactie are. Daca spui ca se comporta asa frumos cu tine e putin probabil sa mai aiba o relatie, mai ales ca sunteti la inceput. De obicei inceputul unei relatii este cel mai frumos, roz si cu fluturasi peste tot. Ma indoiesc de faptul ca ar fi cu ea.
Esti slaba.
Si daca il prinzi ce faci? plangi toata ziua ca p****le proaste care cred tot ce le spun baietii )).Mai postezi si pe internet in loc sa te gandesti singura la o solutie... ca doar nu e gagicul nostru. Esti SLABA!
Fata ori iti putea face o farsa ori spunea adevarul. Persoana de la care afli cu adevarat este el. Daca se comporta asa dce bine cum ai zis nu ai de ce sa iti faci griji. Depinde si de cat de bine se preface si de cat de mult timp petreceti impreuna.
Buna,eu cred ca nimeni nu te poate ajuta in problema asta, tu esti singura in masura sa o faci.In primul rand nu te gandi ca daca te duci sa-l intrebi pe el de fata aceea iti va spune.Nu stiu cine e omul care inseala si care e capabil sa mai si recunoasca.Noi cei de pe Tpu.ro nu putem sti cine e vinovatul dar un lucru e clar, pastreaza zvonul acela doar pentru tine. Daca il spui lui sigur nu rezolvi nimic, ori e vinovat si va nega, ori e nevinovat si va considera ca-i faci o scena de gelozie.Si nu te increde in nimeni, invata sa te pretuiesti pe tine mai mult si invata sa ai mai multa rabdare caci adevarul va iesi la iveala.Eu nu te invat sa nu ai incredere in prieteni sau iubit, ci doar sa nu acorzi nimanui incredere totala pentru ca ai de pierdut.Tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la ceea ce face el si nu la ceea ce spune el.Nu uita ca vorbele frumoase nu sunt o siguranta. Daca te inseala? Sau daca fata aceea te-a mintit? Vei afla singura la momentul potrivit.
Atunci incearca sa aflii singura, vezi daca trimite mesaje altei fete sau pune-l sa vorbeasca cu ea de fata cu tine