Daca te legi de fiecare amanunt al aspectului tau si il consideri un defect vei ajunge sa innebunesti! Eu iti propun sa nu te mai gandesti la nasul tau si sa incerci sa te accepti asa cum esti. Motivul pentru care nu-ti suporti nasul este, probabil, pentru ca ti-e frica de ce cred altii. Cum a zis si k3ros3x, sa nu-ti pese de ce zic oamenii rai.Conteaza ce zic membrii familiei si prietenii care tin la tine pentru cine esti nu pentru cum arati.
Nu-ti fie frica sa zambesti! Trebuie sa te simti bine atunci cand razi, sa emani frumusete interioara. Cate fete nu ar da sa fie inalte si slabe ca tine!
Si mai tine cont de un lucru imortant- ceilalti nu vad decat jumatate din defectele pe care le vezi tu la tine! Nu mai fii complexata de faptul ca fetele din jurul tau sunt mai frumoase decat tine pentru ca sunt sigura ca nu este adevarat. Si sunt lucruri mult mai importante decat frumusetea, de exemplu-bunatatea. Daca lumea asta ar fi plina de oameni frumosi dar nu si buni la suflet, atunci ea s-ar duce de rapa. Sper ca te-am ajutat si succes in continuare!
PS:"Frumusetea sta in ochii celui care priveste".
Sa nu ti se mai para ca esti urata.toti suntem diferiti in felul nostru.fi tu insuti si sa nu te intereseze prea mult ce spune lumea. sau chiar tu.
Intr-adevar, un complex te face un om retras, care refuza a mai socializa. Esti singura in masura sa faci ceva pentru lucrul asta. Parerea celor din jur nu conteaza, oamenii sunt critici oricum ai arata si nu vei reusi niciodata sa placi tuturor. Ca sa poti fi un om cu un comportament social normal, trebuie sa-ti accepti defectele. Toti avem defecte dar incercam sa nu ne afecteze viata si sa conteze alte lucruri mult mai importante. Dar daca tu crezi ca nu te poti accepta asa si ai posibilitati financiare sau poti strange pana la 18 ani bani, fa-ti operatie. Cere-le ajutor parintilor tai, poate vor putea face ceva pentru tine.
WhatheWow întreabă: