| Ingerfararipi333 a întrebat:

Hei! Sunt mult prea suparata, sau dezamagita mai bine. Am 16 ani si am un amic de vreo 2 ani... el este din alta comuna, ne vedem mai mereu la liceu si eram cei mai buni prieteni sa zic asa. eu de cand am inceput liceul simt o afectiune pentru el, si nu am mai rezistat si i-am spus, a spus ca si el simte la fel. doar ca nu am fost impreuna pentru ca el inca "sufera" dupa fosta lui, i-am fost alaturi mereu si i-am spus ca totul va fi bine, in seara aceasta eu i-am spus ca deja il iubesc foarte mult *va dati seama dupa 2 ani. * si mi-a spus ca el nici nu stie ce sa faca pentru ca stie ca ma va ranii si ca n-o sa-mi fie bine...i-am spus ca as fi putut sa nu mai vorbesc deloc cu el daca nu-mi pasa si toate chestiile astea si ca am vrut sa-i arat ca il iubesc si ca tin la el, si mi-a raspuns destul de dur ' Nu-mi pasa, fa ce vrei, sterge-mi numarul si da-mi block' a spus ca nici sa nu ma mai gandesc sa-mi dea vreo sansa sau un pic de atentie. sunt destul de dezamagita si mi-e foarte greu. Il plac mult prea mult, ajutati-ma cu un sfat!
Dau funda! sad

Răspuns Câştigător
| Anonim9114562123 a răspuns:

Asteapta, pana la urma timpul vindeca sufletele. Incearca sa ramai in relatii bune cu el, adica sa vorbiti inca, sa nu pierdeti legatura si cu timpul totul se va rezolva... El poate sufera din cauza fostei, ar fi trebuit sa il intrebi de ce vorbeste asa urat cu tine, deoarece tu nu ii facusei chiar nimic. Dar nu fi trista, sigur a avut un motiv pentru care sa fi raspuns asa, pana la urma fiecaruia dintre noi i se mai intampla intr-o zi sa fie prost dispus, nu? Succes!

3 răspunsuri:
| Ingerfararipi333 explică (pentru Anonim9114562123):

Intre timp, mi-a dat mesaj si mi-a spus ca-i pare foarte rau, si ca la nervi spune multe. Multumesc pentru incurajare!

| Anonim9114562123 a răspuns (pentru Ingerfararipi333):

Vezi? Nu putea sa fie foarte grav, succes in viata si un an nou fericit!

| Ingerfararipi333 explică (pentru Anonim9114562123):

Multumesc, la fel!