| Dragutzaxxx a întrebat:

Hei, sunt talentata la desen mi-au zis-o si altii. Problema e ca creez modele de rochii superbe dar nu stiu ce sa fac sa imi creez un blog o pagina sau sa i le trimit unui desinger tocmai ieri am primit o oferta din Spania oare sa o accept?

Răspuns Câştigător
| EuIulia1528 a răspuns:

Depinde de oferta, ai grija ca pot sa se foloseasca de tine! Mai intereseaza-te despre acea oferta! Totusi daca vrei sa le publici pe aici in Romania fa-ti un blog sau o pagina pe facebook! Ai grija nu te arunca cu capul inainte ca te lovesti! Pana la urma fa ce vrei tu!
Sper ca te-am ajutat! Fundita?

3 răspunsuri:
| Brotacelul a răspuns:

Cred ca blog-ul ar fi o idee buna. Asa vei avea un portofoliu online si cu siguranta iti va fi de folos.
In ceea ce priveste oferta - depinde ce presupune :)
Ca si platforma pentru blog eu recomand www.ucoz.ro - personal sunt foarte incantata de ceea ce ofera.
Succes!

| MickyloveAndySixx a răspuns:

1.Eu iti dau sfatul sa accespti oferta! dupa ce esti renumita poti fii creatoare renumita ca si Catalin Botezatu te exemplu... sau poate chiar mai renumita! big hug

BAFTA! >big grin

| DavidTTwowTT a răspuns:

thinking Ai grija ce faci, accepta oferta, doar daca vez ca ofertantul este om de calitate si stie sa aprecieze. e clar ca daca ai primit oferta ai talent, tine'o tot asa si cauta de munca mai pe langa tara, ca nu sti ce ti se iveste.
Parerea mea e ca ar trebui sa cunosti acel om mai intai si sa vezi ce'l duce mintea, apoi sa accepti / refuzi oferta.Ai grija la cacofoni laughing "ca creez".
Revino cu detalii despre oferta si te vom ajuta cu ce putem big grin Bafta multa si tine'o tot asa, sper ca te-am ajutat