Salut! Uite bine, ma relaxez in sfarsit si eu dupa o saptamana lunga, lunga. Tu ce faci?
Rău,frt, rău. Mi-am spart PC-ul că se bloca Lol-ul. Adios PC. Am facut-o de oaie. Congrats Mădă.
Naspa, am mers azi la scoala, chiar daca aveam toate mediile incheiate, pentru ca aia de bio ne da test daca nu mergem pana in ultima ora. Am intarziat 5 minute si tot mi-a zis ca-mi da test la inceput de semestru. O urasc din suflet pe femeia aia.
Salut...bine la serviciu, ma cert cu lumea pe aici ca ma freaca cu intrebari idioate.tu ce faci? cum iti merge?
Si veriorul meu se joaca lol si se super enreveaza cand pierde meciurile alea si chestii, incearca sa nu te mai enervezi din prosti! strange bani si cumpara ti unlaptop am vazut ca sunt la reduceri
Nu te mai stresa doar din atata lucru stiu ca e enervant cand un profesor u te place icearca sa i faci pe plac cu capul sus. Invata cate putin din toate si o sa treci cu brio bafta!
Nu e vorba de asta, oricum am avut media 7, dar aia face tot ce poate sa ma lase doar pentru ca vede ca nu ma intereseaza materia ei.
PuffyPuffulete întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: