| Metin2DarkShadow a întrebat:

Hei TPU, am 105 kg la varsta de 17 ani si de maine incep sa ma duc la sala. vreau sa slabesc si totodata sa lucrez si la masa musculara, vreau sa mi spune ti si mie, daca vreau sa slabesc trebuie sa iau si proteine? daca da, ce fel de proteine, cum se numesc, cati bani costa si daca ma duc de 4 ori pe saptamana cate 3 ore si fac banda cat mai mult in cate luni ajung la 80 kg? helpp me

3 răspunsuri:
| Ionut2099 a răspuns:

Salut!
Poți începe pentru prima oara cu programarea meselor și a regimului, trebuie sa iti faci un program pentru mese, în primul rand nu trebuie sa renunti la carbohidrați cum ar fi cartofii, mâncarea de la fast-food, sucurile cu acid deoarece conțin foarte multe calorii, sosurile și în special mâncarea grasă.
Dacă ai pofta sa bei un suc îți poți face un fresh natural.
În legătură cu kilogramele, pe lângă banda de la sala când nu ai ce face poți ieșii afara la alergat 30 de minute, 1/2 ora, poți sa faci și acasă genuflexiuni cat mai multe.
De proteine nu ai nevoie deoarece tu trebuie sa scazi în kilograme în prim plan, eventual poți lua aminoacizi care ajuta la arderea grăsimilor.

| Ionut2099 a răspuns (pentru Ionut2099):

Scuză-ma, am greșit, Trebuie SA renunti la carbohidrați!

| Metin2DarkShadow explică (pentru Ionut2099):

App, am uitat sa mentionez ca de 1 luna merg la nutritionist si am dat 7 kg jos. eu vrrau sa stiu ce trebuie sa fac si ce trebuie sa mi cumpar de la sala adica proteine si chestii