| laurapaula a întrebat:

Am 16 ani si as vrea sa stiu ce se întâmpla daca i-au tinctura de marar( pentru creșterea sânilor) daca sunt la ciclu. Si ce as putea sa i-au pentru creșterea sânilor. Răspuns urgent. Funda pentru cel mai bun răspuns.

3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ia o oglinda tip lupa, e singura care face orice vrei tu mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e foarte indicat sa folosesti tinctura pentru crestere in timpul menstruatiei. Corpul lucreaza si il soliciti foarte mult. (Desigur, parerea mea, dar trebuie sa fie si putina precautie).
In afara tincturii de marar, mai poti folosi si ulei de marar.
Uleiul de marar se gaseste si la plafar, dar il poti prepara si in casa, este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru cresterea sanilor.
Intr-un borcan amesteci 15 linguri de pulbere de marar, la 1/2 l de ulei. Borcanul trebuie lasat timp de 12 zile la macerat, dupa care preparatul trebuie filtrat.
Uleiul obtinut trebuie lasat la rece pentru a deveni un tratament pentru cresterea sanilor veritabil.
Trebuie sa masezii sanii zi de zi timp de 3 samptamani cca 10 minute.
Din cate am citit, foarte bun este si amestecul de radacina de lemn dulce, flori de busuioc si seminte de anason.
Ingredientele trebuie macinate iar praful obtinut trebuie consumat zi de zi (o lingurita). Daca nu iti place gustul, poti adauga miere sau indulcitor natural. (Exclus zaharul, chir si brun).

| OMFGConrad a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Nu fi rău, moşu'.