Buna. Nu trebuie sa te simti complexata. Si ce daca nu esti dezvoltata?! O fata, ca sa fie frumoasa trebuie sa aiba caracter si bun simt+ cei 7 ani de acasa si sa fie cat mai naturala. Si o prietena de a mea a avut problema aceasta dar a trecut peste, se simte bine in pielea ei. Simte-te bine in pielea ta, nu te interesa ce zic altii sau mai ales ce spune gura lumii. FI TU. Toate fetele incep sa semene intre ele deoarece toate au silicoane, botox, 1 kilogram de machiaj pe fata, sprancene tatuate, unghii de 5 metrii etc. Nu cred ca vrei sa fi ca ele. Fiecare dintre noi aratam bine, nimeni nu poate spune ca-i perfect. Chiar nu trebuie sa te simti porst, lasa-i sa vorbeasca. Tu stii mai bine decat toti ce fel de persoana esti, adica o persoana frumoasa si speciala.
P.s->Chiar daca nu asteptai un raspuns ca acesta, sper sa te fi incurajat cat de cat, si sa te fac sa ai mai multa incredere in tine. ♡
Doamne, te roog nu fi asa bleguta! Bucura-te de anii tai si gandeste-te ca fiecare se dezvolta in felul lui. Tu te dezvolti mai greu si ca atare este posibil sa imbatranesti mai greu din punct de edere fizic. Daca ea la 16 arata ca la 20... e clar. Peste 20 ani cand tu vei arata mai tanara, te duci la ea si ii spui: "tu 36? eu am 36 si arat asa"
Poti avea o dezvoltare fizica întârziată. Nu e mare lucru. De obicei se intampla asta prematurilor. Un control endocrinologic iti recomand. Problema ta e întâi de natura psihologică. Se rezolvă. Solutia este sa te iubească un bărbat. După, te vei uita la el nu la tine si nu vei mai simti nevoia sa te compari pentru ca acela cu tine sta. Mama ta vrea sa se asigure ca tu sa ai mai multa minte ca alea care la corpul lor de 16 au gândirea de 12 si umbla noaptea pe afara sa faca strada(unele fiind răpite si obligate) sau care bantuie după băieți da nu le vrea nimeni pe termen lung. N au iubit si nici educatia de la părinți care poate au încercat si n au reușit să le o dea. Ele sunt pur si simplu ratacite. Dacă te respecți, nu te pui în situația de a fi bataia de joc a băieților si in caz de vrei sa fi iubita, cauta băiatul acela serios si frumos ca aveti destul timp sa va plimbati. Ce naiba, nu crezi ca e normal ca la vârsta ta sa ai un prieten pe care părinții sa l cunoasca si care sa te scoată din casa? La ore decente pentru varsta ta. De la 18, cu el de mana, iesi cand vrei.
Cum sa plangi ca nu te lasa sa te vopsesti )) Foarte bine ca nu te lasa daca tu nu esti in stare sa realizezi cat rau iti face vopseaua, sa ajungi cheala pe la 30. Te ajuta cu ceva in viata asta ca-ti schimbi culoarea parului? Oricums e vede c-o faci pentru ca "o fac si altii". MAi bine ca te tine in casa, esti extrem de prostanaca daca stai si iti dictezi viata dupa ce fac altii, probabil a realizat si maica-ta si de aia te protejeaza atat.
Si mare chestie ca nu esti inalta, sunt milioane de fete scunde, te-ai vazut singura, sunt multe vedete si femei extrem de frumoase scunde, inaltimea nu e ceva ce "strica frumusetea".