O doamne de ce nu mi-a postat tot raspunsu? deci am mai spus ca nu are nimic ca ai astfel de adidasi pentru ies in evidenta. imi place asta! si eu sunt la fel o tona de haine fosforescente. si la faza cu uitaty oamenilor pe strada si eu patesc la fer, doar ca daca se uita frumos adica doar asa din lipsa de ocupatie, ii ignor si daca vad ca se holbeaza ca si cum nu le-ar placea ceva ma uit la ei atat de "frumos" incat grabesc pasu!
o zi buna nayuky-chan! ja ne!
1. Penybyla Kuluminitze
2.Nu´ș.
3. nu, nu mi se pare ok, mi se pare mai mult decât penibil, și cred că știu de ce se uită lumea la tine chiorâș, dar prefer să tac.
un alt destept s-a ridicat din..balega..hai ca sunt curioasa spune
În primul rând sunt fată, iar ca să-ți răspund la întrebare, te-ai uitat vreodată în oglindă înainte să ieși pe ușă?
Si eu de unde era sa stiu ca esti fata..si da..care-i problema?
Ți-am zis doar ca să știi, și deja ți-am răspuns prin altă întrebare, și anume dacă te-ai uitat în oglindă înainte să pleci afara. Deci?
Nu iti vad replica..nush ce are siteu mei scir o data te rog.
Nu mai scriu din nou, că nu-mi place să repet, iar dacă chiar nu-ți merge atunci încearcă să dai close și să mai intri odată pe site. Asa ar trebui sa mearga.
Da m-am uitat in oglinda inainte sa plec de acasa dc?
Vorbeam cu tine cumva? o.O
tot eu sunt sunt de pe contul unei prietene..pentru ca nu pot vedea ce raspunzi de pe contul meu.
tot eu sunt sunt de pe contul unei prietene..pentru ca nu pot vedea ce raspunzi de pe contul meu.
Mă gândeam eu că e alt cont de-al tău, după avatarele cu anime-uri.
Scrie prin mesaj care-i faza cu oglinda ca nu imi arata nimic.
1.un nume de scena? ca spui de aiko sau sekai. aiko- ai inseamna dragoste si ko inseamna copil, deci asta tot e copil facut din dragoste, si sekai inseamna lume.
2. imi place, mai ales nume nayuki
O doamne de ce nu mi-a postat tot raspunsu? deci am mai spus ca nu are nimic ca ai astfel de adidasi pentru ies in evidenta. imi place asta! si eu sunt la fel o tona de haine fosforescente. si la faza cu uitaty oamenilor pe strada si eu patesc la fer, doar ca daca se uita frumos adica doar asa din lipsa de ocupatie, ii ignor si daca vad ca se holbeaza ca si cum nu le-ar placea ceva ma uit la ei atat de "frumos" incat grabesc pasu!
o zi buna nayuky-chan! ja ne!