| Nayuky a întrebat:

Hei tpu..am 3 intrebari avand in vedera ca asta sunt eu:
1)Ce nume de scena japonez mi s-ar potrivi(nume si prenume si sa nu fie deja folosite impreuna).
2)Referitor la prima intrebare credeti ca mi s-ar potrivi Asakura Nayuky?
3)Vi se pare ok ca port adidasi cu luminite? Mi i-am cumparat acum cateva zile si imi plac foarte mult.Lumineaza foarte tare mai ales seara ca intr-o seara in curte mi-a intrat lumina in ochi si de abia mai vedeam pe unde trebuie sa merg..si mai eram si concentrata la beculete si neatenta la drumlaughing. Mama zice ca macar acum nu trebuie sa ma mai intreb de ce se uita oamenii la mine cand merg pe strada..ca se uita la mine si nu am idee de ce ca nu aveam nimic la haine sau la par si nici nu sunt o paluga..nici nu vorbeam exagerat de tare la telefon si nu mereu vorbesc la telefon cand sunt pe strada..si nu stiu de ce unii oameni se uitau la mine mai ciudat..mama zice ca poate pentru ca la varsta mea nu sunt vopsitalaughing am 15 ani apropo..si ca acum macar nu mai trebuie sa imi pun intrebari cand se uita oamenii la mine fara motivlaughing
Dau fundita.Si da ma plictisesclaughing

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O doamne de ce nu mi-a postat tot raspunsu? deci am mai spus ca nu are nimic ca ai astfel de adidasi pentru ies in evidenta. imi place asta! si eu sunt la fel o tona de haine fosforescente. si la faza cu uitaty oamenilor pe strada si eu patesc la fer, doar ca daca se uita frumos adica doar asa din lipsa de ocupatie, ii ignor si daca vad ca se holbeaza ca si cum nu le-ar placea ceva ma uit la ei atat de "frumos" incat grabesc pasu!
o zi buna nayuky-chan! ja ne!

18 răspunsuri:
| AndiNyctophilia a răspuns:

1. Penybyla Kuluminitze
2.Nu´ș.
3. nu, nu mi se pare ok, mi se pare mai mult decât penibil, și cred că știu de ce se uită lumea la tine chiorâș, dar prefer să tac.

| Nayuky explică (pentru AndiNyctophilia):

laughingun alt destept s-a ridicat din..balega..hai ca sunt curioasa spune

| AndiNyctophilia a răspuns (pentru Nayuky):

În primul rând sunt fată, iar ca să-ți răspund la întrebare, te-ai uitat vreodată în oglindă înainte să ieși pe ușă?

Si eu de unde era sa stiu ca esti fata..si da..care-i problema?

Ți-am zis doar ca să știi, și deja ți-am răspuns prin altă întrebare, și anume dacă te-ai uitat în oglindă înainte să pleci afara. Deci?

Nu iti vad replica..nush ce are siteu mei scir o data te rog.

Nu mai scriu din nou, că nu-mi place să repet, iar dacă chiar nu-ți merge atunci încearcă să dai close și să mai intri odată pe site. Asa ar trebui sa mearga.

| SandraMikyZu a răspuns (pentru AndiNyctophilia):

Da m-am uitat in oglinda inainte sa plec de acasa dc?

| AndiNyctophilia a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Vorbeam cu tine cumva? o.O

laughingtot eu sunt sunt de pe contul unei prietene..pentru ca nu pot vedea ce raspunzi de pe contul meu.

laughingtot eu sunt sunt de pe contul unei prietene..pentru ca nu pot vedea ce raspunzi de pe contul meu.

| AndiNyctophilia a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Mă gândeam eu că e alt cont de-al tău, după avatarele cu anime-uri.

Scrie prin mesaj care-i faza cu oglinda ca nu imi arata nimic.

| a răspuns:

1.un nume de scena? ca spui de aiko sau sekai. aiko- ai inseamna dragoste si ko inseamna copil, deci asta tot e copil facut din dragoste, si sekai inseamna lume.
2. imi place, mai ales nume nayuki

| Nayuky explică (pentru ):

laughingarigato^_^ ideea e ca mie imi plac adidasii dar nu port haine fosforescent..nu stiu pur si simplu nu ma reprezinta, dar nu stiu de ce se holbeaza unii la minelaughing

| a răspuns (pentru Nayuky):

Hey n-ai pentru ce, apropo am o intrebare pentru tine. a aparut tot raspunsul adica si la a 3-a intrebare ca eu nu il vad...

| Nayuky explică (pentru ):

Nu nu a aparut.dar e ok^_^

| a răspuns (pentru Nayuky):

Kuso...gomenasai nayuky-chan! matta ne!