Îi spui că, de fapt era gumă de mestecat sub formă de țigară și o țineai în gură așa la mișto. N-a văzut baba bine.
Eu zic sa fii cool pana la capat... daca esti cool cand tragi din tigara ramai cool si cand esti rupt in bataie
Iar tu la intrebari despre fumat? Chiar nu poti lasa lumea in pace?
Ce te roade pizma ca esti fumator si se ia lumea de tine? Mare frustrarea nu?
Se iau numai prostii. Scuza-ma ca iti spun dar asta esti. Nu trebuie sa te bagi in lucrul altuia. Asta m-a deranjat. Ca te iei de fumatori. E ca si cum te-ai lua de negrii. Si oamenii care se iau de mine sunt copii care nu isi dau seama ca un om poate alege singur pe ce drum merge
Mai papanas, nu cumva tu te ai bagat in discutie aiurea?
Eu doar i-am raspuns. Tu ai facut misto de el. Auzi la el papanas
Pai cum sa nu fac misto de el. Se crede cool ca sta cu tigara in gura dar ii este frica sa nu il bata mamica la poponet
Pai daca fumezi pe ascuns te cearta. Dar asta nu inseamna ca vrei sa fii cool. Eu nu fumez ca sa fiu cool. Tu asta crezi despre toti fumatorii dar asta nu inseamna ca fumeaza pentru a fi cool. E ca si cum ai spune toti negrii sunt rai
Da de unde ca.cat stii tu de unde fumeaza el? Sa crezi despre toti fumatorii ca nu fumeaza ca sa fie cool e ca si cum ai zice ca toti negrii sunt rai
Pune cuvintele in ordine ca sa te pot intelege
Sunt in ordinea care trebuie.
La un moment dat tot va afla și atunci va fi și mai supărată, pentru ca ai mintit-o. De aceea, fi sincer cu ea și asumăti responsabilitatea pentru acțiunile tale. Nu uita ca ce seamănă omul aceea va și secera.
blojualex2009 întreabă:
cristipc2011 întreabă:
Anonima177 întreabă: