Incearca sa iei partea plina a paharurilor... Daca te enerveaza vreo persoana arata.i indiferenta si ai sa vezi ca o sa.i fie ciuda. Incearca sa profiti de fiecare ocazie la maxim si sa nu te mai gandesti la ziua de maine si la probleme! Traieste la maxim prezwentul si nu uita ca ai prieteni si pe iubitu' tau langa tine!
Buna,dupa felul care ai scris,recunosti ca ai o problema,lucru ce este ft bine!
Starile astea vin atunci cand ceva sau cineva te nemultumeste( scoala,parinti,prieten,vremea,prietenii etc.)!
Nu stiu ce varsta ai, dar stii cum se mai spune HORMONII
Noi de pe TPU nu putem sa ne dam seama ce te nemultumeste, nu suntem clar vazatori, in schimb ce pot eu sa iti zic este sa ai o " discutie cu tine insuti"
Incearca sa vezi de unde vine nemultumirea si elimin- o!
Poate prietenul nu este destul de atent cu tine sau nu iti da spatiul de care tu ai nevoie
Cu parintii nu te afli intr- o situatie buna
Scoala nu reusesti sa te concentrezi indeajuns.
Nu imi pot da seama, doar tu stii raspunsul.
Sper sa reusesti sa ai rabdare cu tine insuti si sa gasesti problema.
Bafta!
Nu am zis sa imi stii mie situatia, am intrebat doar daca a fost cineva in situatia mea. Daca nu ai de unde sa stii ce am eu, nu raspunde pur si simplu, nu esti obligata. Daca eu stiam ce am, nu mai scriam aici . Hai salut.
Si eu am fost in situatia ta,dar ce vreau sa explic este: problema pe care o am eu ( suparata, nervoasa etc.) nu inseamna ca a ta este din aceeasi cauza ca si a ta,fiecare suntem diferiti,circumstantele nu pot fi aceleasi!
Eu doar incercam sa te ajut sa te intelegi tu pe tine!
Doar am dat un exemplu de probleme ( parinti,prieten, scoala), nah nu am de unde sa stiu eu ce te supara cu adevarat.
Sper ca nu ai inteles gresit mesajul meu, nu am fost rautacioasa, incerc sa te ajut de aia sunt membru TPU!
Iti multumesc, pareai putin sarcastica in primul mesaj de aia m-am atacat asa. Evident ca nu imi stiu problema dar stiu ca parintii sunt de vina, la fel si prieteni si atat. Nimic altceva.