Daca mie mi-ar place de el nu as reactiona nicicum, as continua. Dar daca nu as pleca si a doua zi as incerca sa vb cu el
Nu stii ca de foarte multe ori se intampla asa, un amic foarte apropiat de tine se indragosteste
Poi cum sa reactionez l-as intreba de ce a facut asta, dar nu cred ca m-as supara.:p Poate sa fie ceva pe moment
Pai depinde daca tie-ti place de el. daca nu-ti place intreaba-l ce-a fost cu acel sarut. si sigur, de fapt 99% el va zice ca te place si tu ii poti spune ca nu vrei o relatie pentru ca dupa ce va ve-ti despartii, clar nu ve-ti tine legatura. si nu vrei sa strici relatia de prietenie. si daca iti place la fel, il intrebi ce a fost cu acel sarut si daca zice ca ii place de tine spui ca si pe tine te atrage si tot asa mai departe. BAFTA!
Sa sti ca eu am avut tendinta dar nu mam riscat. Am niste prietene foarte periculoase... asa ca mai bine ma aptin.
Simplu. daca l`asi place l`as lasa daca nu m-asi da la oparte si i`asi spune ca relatie noastra de prietenie nu ar trebui sa fie stricata de o eventuala relatie.:*
Geo2969686 întreabă: