| AlinaMatt a întrebat:

Hei Tpu..Am o intrebare.Este un baiat la mine in clasa care ma tachineaza,se uita la mine,imi zambeste,se baga in seama, se uita in ochii mei, face glume si ma face sa rad.Eu de felul meu sunt putin mai timida si ma comport mai rece cu el adica o fac pe indiferenta. Odata m-a intrebat de ce sunt asa sictirita, de ce nu il bag in seama.Si odata a venit in fata mea la banca si nu ma uitam la el iar el zicea ca sunt rusinoasa si imi zambea.La inceput nu il suportam dar acum il plac.Credeti ca ma place? Va rog fara raspunsuri in care va bateti joc.Dau funda celui mai bun raspuns! Stiu ca am mai pus o data intrebarea dar as vrea mai multe raspunsuri.big grin

6 răspunsuri:
| Mirkutza99 a răspuns:

Eu cred ca da...hee heeIn primul rand faptul ca te baga atat de mult in seama si in al doilea rand ca il interesezi sunt niste motive cat de cat clare. Totusi ai putea sa il intrebi de ce ii pasa atat de mult tine (bine in gluma nu intr-o maniera care sa il deranjeze). Bafta :*

| neutrino a răspuns:

Daca tu esti cea din poza, atunci este foarte posibil sa te placa.

| NikuKst a răspuns:

Vorbiti, nu strica si asa nu ai cu ce sa dai gresi, incearca dar ai grija sa nu se simta ca la un interogatoriu rolling on the floor))

| PreaTareღ a răspuns:

Probabil ca da, ca daca nu nu-și făcea griji de ce nu-l bagi in seama.
Bafta

| SkyPilot a răspuns:

Te place, nu s-ar purta asa daca I-ai fi indiferenta. Este cat se poate de evident. Vrei sa fii cu el? Odata cand suteti singuri, intreaba-l direct ce vrea de la tine. Spune-i ca poate avea o supriza placuta daca iti spune adevarul.

| AlinaMatt explică (pentru Mirkutza99):

Multumesc mult pentru raspunsuri.:*. Acum ma decid sa vad cui ii dau fundita.