Eu sunt fata si stiu cum sa iti raspund.
Daca nu mai vorbeste cu tine, inseamna ca ai speriat-o. Este posibil sa se afle intr-o perioada de "cantarire" a informatiilor.
Mai lasa-i putin timp. Fii atent la atitudinea ei. Iti da cumva semne ca te place, gen se uita la tine si iti zambeste fara sens, o surprinzi uitand-use la tine si dupa isi coboara privirea?
Daca atunci cand i-ai spus ca o placi a pufnit-o rasul, exista doua posibilitati: daca a chicotit inseamna ca este o posibilitate sa te placa, daca a ras puternic inseamna ca nu te place.
Daca a ramas muta cand i-ai zis inseamna ca ai surprins-o si nu a stiut ce sa zica. Ai facut-o confuza.
Iti dau un sfat:
1. Incearca sa pari cool cand o intalnesti si incearca sa intri in vorba cu ea despre diferite subiecte neimportante. O sa isi dea seama pana la urma ca esti un tip cool.
2. Flirteaza cu ea. Nu o lasa sa plece din conversatie. Daruieste-i flori. "Vrajeste-o"! Crede-ma, merge.
Daca urmezi unul dintre sfaturi trebuie sa fii atent. Nu te purta ca un pampalau in fata ei. FII COOL. Fetelor le place asta. Stiu asta pentru ca sunt de varsta ei.
Funda?
Ai pus-o pe ganduri. Dupa atitudinea ei ce crezi te place? Cum a reactionat cand i-ai spus ca o placi. Trebuie sa detaliezi nu avem cum sa stim doar spunand generalul.
Foarte bine ca i-ai spus ce simti. Poate va vorbi cu tine dupa ce se mai gandeste sau poate ea nu te place si nici nu vrea sa mai vorbeasca cu tine. N-ai nimic de facut decat s-o prinzi o data singura si s-o intrebi ce are de gand.
Eu zic să o laşi în pace. Dacă ea nu mai vorbeşte cu tine înseamnă că nu aveţi aceleaşi sentimente... dar nu te consuma. Eşti prea tânăr pentru o relaţie şi ea la fel. Ai destul timp pentru relaţii şi iubite, acum trăieşte-ti copilăria că nu mai ai mult timp şi o să îţi fie dor de ea peste câţiva ani.
Eu zic sa lasi fetele in pace si sa pui mana sa te uiti la desene sau sa te joci ca nu e inca timpul sa te uiti la fete. Si nu mai pune intrebari de genul pe site-ul asta. De la cine te astepti sa primesti raspunsuri carre sa te satisfaca la o intrebare ca asta cand majoritatea utilizatorilor suntn copii. Hai, du-te si pune mana si fa altceva, mai bine joaca-te.
Cand i-am spus de acest lucru a ramas un pic muta pentru 2-3 secunde dupa aceea a plecat un pic deoarece imi zicea ca trebuie sa mearga undeva sa isi intalneasca o prietena.
Multumesc mult, dar acum am alta problema. Am cautat pe multe site-uri web si nu gasesc. Habar nu am cum sa flirtez cu o fata. De obicei sunt emotionat, dar cand vorbesc cu ea, nicioadata.
Inseamna ca e confuza. Sa stii ca exista o posibilitate si in asta sa te place.
Da, dar cred ca ar trebui sa nu mai incerc deoarece mereu cand merg undeva cu ea imi spune "Lasa-ma in pace, esti cel mai enervant copil din lume" si pe un ton foarte ridicat.
Andrei67y5 întreabă: