Nu cred ca este vreo broblema Burta poti sa o dai jos oricand dar trebuie sa iti impui niste ore la care sa mananci .
Care ar fi problema in faptul ca nu ti ai inceput viata sexuala pana la 14 ani? Pune mana pe carte ca ai toata viata inainte pentru baieti. Generatia asta..vai de voi
Nu ar fi nicio problema. In cazul in care te intrebi, nu vei fi respinsa din cauza baietilor pentru burtica ta. Incearca sa rezisti tentatiilor si sa mananci atunci cand trebuie. Nu ai nevoie decat de putina autodeterminare.
Cat despre viata sexuala nu ar trebui sa crezi ca nu ti-o vei incepe, ci ar trebui sa fii sigura. 14 ani este mult prea devreme pentru asa ceva.
In primul rand nu este vorba de `viata sexuala` dar am tinut cont ca am zis ca am o mica burtica si nu voiam sa imi puna cineva intrebari de geu : esti gravida, mai esti virgina si de`astea. Da, am colege de scoala care nu mai sunt virgine de la 10 ani si nu mi se pare ceva normal.Mie una mi-e frica sa imi placa de cineva ca na la varsta mea umbla fluturasi prin cap. In al doilea rand nu stiu de ce ma judeca persoanele ca tine, nici macar nu ma cunoasteti sa vedeti ce fel de persoana sunt. Stiu ca scoala e scoala dar asta nu inseamna ca nu ai voie sa ai viata sociala.
Mersi de sfat, si nu am de gand sa imi incep viata sexuala, o sa o fac cand o sa ma simt pregatita chiar daca stiu ca o sa fiu parasita in viitor pentru asta dar poate asa o sa imi dau si seama cine o sa ma iubeasca si cine o sa ma vrea doar pentru...* Si mersi inca o data!
Si,ma rog, cine spune ca trebuia deja sa iti incepi viata sexuala? Inca esti copil.Traieste-ti copilaria.Vei avea timp destul sa faci sex la maturitate.Mai ai destule de invatat de la viata.Generatie cu mintea in lenjerie!
Da, o sa fie o problema pe viitor. Nu se scapa asa de usor de "burtica" cum spun altii. Nu trebuie sa fii model dar ai vazut, cred, pe strada fete de varsta ta sau mai mari carora le iese "burtica" pe afara si nu arata prea bine. Impune-ti sa respecti orele de masa, nu manca dupa ora 20 (cel mai tarziu) si ai sa scapi de "burtica". In rest, dupa cate imi dau seama, gandesti destul de matur, asa ca poti lua deciziile corecte in ceea ce priveste viata ta personala.
Ce legatura au complimentele baietilor cu burta ta?! Wtf?! Sau vroiai in introducere sa te lauzi ca ai 14 ani si esti "inca" virgina?