| eanadandre a întrebat:

Hei TPU. Am o mica problema (sper că e mica). Va zic mai pe scurt, mama a murit anul trecut, bunica a vrut să mă ia la sa mă crească (nu am avut și nici nu am o relație bună cu bunica încă de când trăia mama, e imposibila așa) și acum in iunie m-am mutat înapoi cu tata deoarece nu mai rezistam la bunica.Stateam la bloc (la tata aici stau la țară) și dacă voiam să ies sa mă plimb mă acuza cu băieții deși nu am treabă cu așa ceva (am aproape 16 ani)
Acuma trec la subiect. Sunt la tata și aici la țară e un lac cu un pod în care lumea iese seara și se plimba, așa că am ieșit și eu într-o seară și am văzut un prieten de ai tatalui (e destul de în vârstă, apr.30 de ani) și pentru că îl cunoșteam și eu s-a băgat în seamă cu mine și să-mi spună de tata, că se cunosc etc etc (e foarte prietenos și comunică).
Acum faza e că mamaia m-a sunat și m-a luat cu discuții că a aflat că am "ieșit" cu acel băiat și să mă acuze de toate rahaturile (chiar și la prostii) plus că a mai bagat habar n-am ce băiat în discuție si eu aici abia dacă cunosc pe cineva din priviri.Aici unde stau eu e foarte departe de mamaia și nu înțeleg cum a aflat daca ea nu cunoaște pe nimeni, spunapp://resources/notifications.html#e că cunoaște ea lumea de aici și îi spune dar chiar nu înțeleg, pune lumea sa mă urmăreasca? Daca custodia e la tata, mamaia poate să-mi facă vreun rău? A zis că cică 'lasa că rezolvam noi daca e vorba de așa' Deși nu am făcut nimic, doar am vb și nici nu-mi arde mie de relații de la vârsta asta.
Mă scuzați că am scris atâta

8 răspunsuri:
| Bazzed a răspuns:

Atât timp cât nu te poate afecta fizic și nu-ți poate interzice sa faci lucruri de la distanță, e mai bine sa ignori și sa mergi mai departe. N-are sens să-ți bați capul cu mințile nebune ale altora

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu îți poate face nimic, cel care raspunde de tine e tatăl tău.
Bunica din câte am înțeles e din partea mamei. Deci pur și simplu ignor-o decât sa îți bati capul aiurea cu ea.

| tasr123 a răspuns:

Sa iti aduc aminte ca acea persoana avea aproape 30 de ani si e pedofil?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

,pune lumea sa mă urmăreasca? Nu pune, dar în comunitățile mici toată lumea cunoaște pe toată lumea și trăiesc o viață de colectiv bazată pe bârfă.
daca custodia e la tata, mamaia poate să-mi facă vreun rău? Nu poate.
lasa că rezolvam noi daca e vorba de așa. Se înfoaie în pene, fiindcă nu are altă treabă.

| eanadandre explică (pentru sadrian46):

Mamaia e la Ploiesti și eu sunt tocmai într-un sat din Călărași, pe cine sa cunoască ea de aici? A zis clar că a pus pe cineva și nu vrea să ne spună

| eanadandre explică (pentru tasr123):

Daca am vorbit nu e pedofil...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru eanadandre):

Și acel cineva te-a urmărit tot timpul? E clar că nu așa a ajuns această informație la ea.

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 anisori cat ai, bunica are dreptate sa stea cu ochii pe tine.
Daca angajeaza detectiv privat si vede ca te destrabalezi si taica-tu nu te supravegheaza si te lasa noaptea pe strazi, cluburi sau iesi cu barbati, atunci poate sa ceara custodie ta la judecatorie, demosntrand ca taica-tu care oricum este alcoolic dupa cum spui tu, nu-si face dotoria de tutore elgal si nu este capabil sa aiba grija de tine.
Asta este foarte usor de demonstrat, atata vreme cat toata lumea stie ca taica-tu este alcoolic si daca bunica-ta suna Politia si te prind edupa ora 9 pe strada sau prin club cu baieti, atunci este usor sa te ia la ea, cu tot cu custodie.

"în 7 Noiembrie 2021 | eanadandre a întrebat:
Buna ziua! As vrea sa îmi răspundeți rapid, e destul de urgent! Mama a murit și tatăl e alcoolic, face scandal..."

Daca vrei sa ramai la tatal tau, atunci va trebuii sa ai un comportament exemplar pentru cei 15 anisori cat ai, adica iesit afara numai cu voia tatalui, iar la ora 9 seara esti in casa.
Nu iesii cu baieti sau barbti adulti, nu fuma, nu merge in cluburi si discoteci ca este de rau.