Atât timp cât nu te poate afecta fizic și nu-ți poate interzice sa faci lucruri de la distanță, e mai bine sa ignori și sa mergi mai departe. N-are sens să-ți bați capul cu mințile nebune ale altora
Nu îți poate face nimic, cel care raspunde de tine e tatăl tău.
Bunica din câte am înțeles e din partea mamei. Deci pur și simplu ignor-o decât sa îți bati capul aiurea cu ea.
,pune lumea sa mă urmăreasca? Nu pune, dar în comunitățile mici toată lumea cunoaște pe toată lumea și trăiesc o viață de colectiv bazată pe bârfă.
daca custodia e la tata, mamaia poate să-mi facă vreun rău? Nu poate.
lasa că rezolvam noi daca e vorba de așa. Se înfoaie în pene, fiindcă nu are altă treabă.
Mamaia e la Ploiesti și eu sunt tocmai într-un sat din Călărași, pe cine sa cunoască ea de aici? A zis clar că a pus pe cineva și nu vrea să ne spună
Și acel cineva te-a urmărit tot timpul? E clar că nu așa a ajuns această informație la ea.
La 15 anisori cat ai, bunica are dreptate sa stea cu ochii pe tine.
Daca angajeaza detectiv privat si vede ca te destrabalezi si taica-tu nu te supravegheaza si te lasa noaptea pe strazi, cluburi sau iesi cu barbati, atunci poate sa ceara custodie ta la judecatorie, demosntrand ca taica-tu care oricum este alcoolic dupa cum spui tu, nu-si face dotoria de tutore elgal si nu este capabil sa aiba grija de tine.
Asta este foarte usor de demonstrat, atata vreme cat toata lumea stie ca taica-tu este alcoolic si daca bunica-ta suna Politia si te prind edupa ora 9 pe strada sau prin club cu baieti, atunci este usor sa te ia la ea, cu tot cu custodie.
"în 7 Noiembrie 2021 | eanadandre a întrebat:
Buna ziua! As vrea sa îmi răspundeți rapid, e destul de urgent! Mama a murit și tatăl e alcoolic, face scandal..."
Daca vrei sa ramai la tatal tau, atunci va trebuii sa ai un comportament exemplar pentru cei 15 anisori cat ai, adica iesit afara numai cu voia tatalui, iar la ora 9 seara esti in casa.
Nu iesii cu baieti sau barbti adulti, nu fuma, nu merge in cluburi si discoteci ca este de rau.