Eu zic sa ai curaj, ca mama ta sigur nu teomoara si nu te mananca.Ca sa iti fie bine, iti trebuie mult ajutor, mai ales de la parinti. Apropiete de mama ta. Daca tu nu o faci ea o sa creada ca nu o iubesti.A fi emo nu inseamna a-ti face rau sau a face rau.A fi emo inseamna doar a avea un alt look.Si mama ta tipa la tinedeoarece te iubeste si nu vrea sa patesti ceva rau.De aceea trebuie sa ii expici ca tu nuesti ca alti emo.Tu esi un emo mai original.Pana atunci, trateaza-te cu creme pune-ti leocoplast si, mai vezi.Dar in orice caz trebuie sa vorbesti cu ea, ca ea nu are de unde sa stie ce simti tu daca nu ii vorbesti.Fi deschis cu ea si vorbeste-i ca unui prieten si totul va fi bine.Incearca,caci incercarea moarte n-are! Si sa nu-ti mai faci rau, ca nu rezolvi ni mic!
Sa ii spun acum? Multi zic ca daca ii spun acum se va speria.dar nu prea cred.
Se va speria, va fi ingrijorata, ...nu conteaza.Tu trebuie doar sa-i spui.mai devreme sau mai tarziu tot o sa afle
Dar si cum sa ii spun? Nu pot sa ii spun direct " M-am taiat, am mainile varza "... Si daca o sa ma intrebe de ce am facut asta? ce o sa ii zic? Nu pot sa ii zic ca am facut asta pentru ca ea tipa la mine..etc.
Buna, Roxika,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Spune-i ca ti-ai facut raudin cauza faptului ca ea nu te intelege si pentru ca nu ai sprijin, nu ai cu cine vorbi. Vorbeste cu ea usor, fara nervi. Daca o intelegi tu, sigur te intelege si ea.AI INCRE IN EA
Da, multumesc pentru sfat! I-am spus.dar mai pe ocolite, cum se spune. ..ca deja se panicase.
Daca nu a inteles, nu te panica, mai incearca, dar...nu stiu.Nu mai stiu cu ce sa te sfatuiesc ca, nu am fost intr-o situatie asemanatoare.Iti urez succes in continuare. Oricum, iti multumesc penyru funda! A fost pri, ea mea fundaaaaa! MS