Lasă-l dracu, e un tâmpit. ăsta dacă e cazu să te căsătorești cu el după ce se vede instalat la casa lui și știe că gata are garanția că te are se duce și te înșală cu cine apucă. sau nici nu-și mai cere scuze pentru astfel de gesturi. are în caracter să nu se poată limita la o singură femeie
Bai bai... usor. Nu e capat de lume. Acele cuvinte scrise cu CAPS Lock-ul activ ar vrea sa insemne ca le spui cu nervi sau ceva? :/
Si... nu ai mai inrebat asta si ieri? Vrei sa te descarci sau ce?
Oricum, sa revenim. In primul rand, da, te-ai despartit, esti nervoasa, nelinistita si acum nu stii ce sa faci. Ai facut bine sau ai facut rau. Nu trebuie sa ne motivezi noua alegerea facuta. Daca te ajuta, iti dau dreptate. Daca iubesti pe cineva, nu faci asa. A fost un gest urat din partea lui. Dar acum cu gandirea... nu e chiar asa. Adica barbatii sunt condusi de impulsuri sexuale, ne poti sa ai control tu asupra gandurilor lui. Dar gandurile sunt ganduri si faptele fapte.
Dar totusi, nu te-a inselat pana la urma. Daca in acesti 3 ani, nu a facut nimic in acest sens atunci nu ar trebui sa fie probleme. Stai de vorba cu el, daca el iti cere asta si intreaba de ce a facut asta.
Inteleg ca esti fata si spui astea, ai dreptate, nu ii iau apararea lui. Fetele mai ales pun la suflet foarte mult orice suparare si raman blocate cu ea ceva timp.
Dar totusi... noi nu te putem ajuta cu nimic. Oricate intrebari o sa pui nu o sa se schimbe nimic. Nici tu nu stii ce sa faci, nici noi. Nu iti putem spune sa te impaci cu el sau sa nu te impaci cu el. Nu stiu... stai asa o perioada, vezi ce zice si el. Daca incearca cu disperare sa ajunga la tine, atunci o sa ai un moment in care o sa stii ce sa faci.
PS: vezi sa nu puna si el intrebare pe TPU despre asta
Nuu, nu am scris partea aia cu litera mare pentru a da impresia ca sunt nervoasă, sau urlu sau ceva, Doamne fereste, doar ca unii au tot spus asta si am vrut sa scot in evidenta ca pentru mine fetele si băieții sunt la fel cu drepturi egale. Îmi cer scuze daca am dat impresia asta.
Mda, nu stiu, probabil o sa mai astept sa mai treacă ceva timp sa vad cum decurg lucrurile, mulțumesc?
Dacă te-ai despărțit de el nu mai are rost să te complici. Lasă-l, nu merită să te mai gândești la el.