Hey,atat timp cat esti sanatoasa de ce te necajesti? ai timp sa-ti creasca stai linistita...ia-ti si tu sutien cu burete daca chiar vrei sa ai sanii mari.
Nu vreau sa am sutiem. Nici nu am ce baga in el aproape. Dar m-am saturat de glumele proaste ale altora, timp de 1 an
Sunt sutiene mai plate cred ca este cupa A.mergi la un magazin mai stilat, unde au sutienele toate pe numere si alegi cel mai mic numar cu cupa A.DE CE NU AI RABDARE? O SA-TI CREASCA SI O SA TE SATURI DE ELE, ESTI INCA UN COPIL, PROFITA DE VARSTA TA.AI TOATA VIATA INAINTE CA SA FII SEXY, SA AI PRIETEN, PROBLEME...CAND ESTI MARE AI PROBLEME, TU DE CE ITI COMPLICI VIATA ASA PT NISTE TZATZE?
Inteleg faza ca prietenele tale fac glume, dar ce au zis profesoarele despre asta? Ca ai sanii mici? Da-le si tu replica: ''Da, ii am. Si care e faza?''
Mda. I-am spus asta unei profesoare, iar ea a spus: "Hai, nu fi obraznica, ca-ti pun 3 in catalog!"
Pfoaiii.....atunci inseamna ca ii trebuie treaba la profesoara aia. Spune-i mamei tale si vezi ce zice.
Eu cu profesoarele nu pot face nimica. Mama s'o dus si la director, si spunea ca sunt doar glume, si sa nu ma supar
Penaaaa1 întreabă: