| RalucaOxii a întrebat:

Am si eu o mica, mare problema.Imi place mult un tip de la mine din liceu.El este a 10 si eu a 9a.Nu il cunosc decat de vreo 3 -4 luni si suntem prieteni [zic eu ]buni, ne intalegem perfect.Problema e ca eu tin la el sad si vreau sa fiu cu el dar are prietena si nu stiu daca tine la mine love struck.De fiecare data cand ma ia in brate sau se uita la mine tremur si incepe sa-mi bata inima cu putere.Imi place de el sau poate gresesc nu stiu o fi iluzia inimi thinking Nu stiu... Ajutati-ma cu niste sfaturii spuneti-mi ce sa fac ca nu prea mai stiu ce sa fac...

>FUNDA:X:

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Sa zicem ca el se desparte de ea pentru tine. Esti sigura ca poti sa o vezi plangand si sa nu te simti cat se poate de naspa? Eu cred ca e bine sa ii faci cunoscuta disponibilitatea ta de a fi cu el, dar sa il lasi pe el sa decida. Vei evita astfel sa fii considerata o... Stii tu.

6 răspunsuri:
| AlleAlllexandra a răspuns:

Bubu,ai putea sa pui pe o prietena de-a ta sa il intrebe daca tine la tine, sau, chiar tu ai putea sa faci lucrul asta...Si eu sunt intr-o situatie exact ca a ta, nici eu nu stiu ce sa fac. Sper sa fiti impreuna! Va pup :*

| RalucaOxii explică (pentru valentingb):

Problema este ca E foarte ciudat.Nu pot sa il despart de ea...
si acum 1 luna el a mai fost cu una sa despartiit de aia adica au avut o cearta etc si s-a combinat cu asa intr-un timp foarte scurt.Nu il pot desparti pentru ca nu sunt genu doar ca doresc sa se desparta.

| valentingb a răspuns (pentru RalucaOxii):

Si iti place de el,zici? Si e cu ea dar te mai ia si pe tine in brate? Si mai pe care? Si le schimba lunar? Esti sigura ca nu schimba fetele mai des decat sosetele? Ei bine,daca iti place de el, ti-am spus, arata-i asta, zambeste-i asa cum stii tu, dar sa nu ii sari in brate, pe urma isi face idei nu prea curate, fii o domnisoara cuminte si o sa vezi daca ii place de tine sau ii place sa te tina in brate si sa te pipaie. Daca ii place de tine si tu nu il respingii,va veni si clipa aia. Te descurci tu. Doar ai grija, sa nu te schimbe ca pe celelalte. Sa stii ca tot ce trebuie sa faca o fata ca sa cucereasca un baiat, sa il faca sa se indragosteasca, este sa ii zambeasca. Nimic mai mult. Daca esti prea darnica, te vrea, dar nu te iubeste. Intai sa se indragosteasca si pe urma ii dai ce vrei, daca ii dai.

| Doηηa a răspuns:

Pai gandeste-te! Daca el are iubita si te i-a pe tine in brate ce inseamna asta? Ca nu isi iubeste iubita! Eu nu a-si fi fost de acord ca iubitul meu(viitor, ma rog) sa il vad imbratisandu-se cu alta.Deci,mai incearca si sigur ea o sa-i dea "papuci" lui.
Se vede ca esti indragostita pana peste cap(ceea ce este foarte frumos).
Iti urez multaaaaa baftaa!winking

| PassingBY a răspuns:

Gândeşte-te că dacă se desparte de o fată pentru tine, ar putea la fel de uşor să se despartă şi de tine oricând pentru o alta.

| RalucaOxii explică:

Credeti-ma ca de fiecare data cand il vad ma trec toti fiorii.Astazi de exemplu, nu stiu, se uita ciudat la mine, m-a scos la suc si am vb cu el si nu stiu ce sa cred...el zicea ca tine la ea si ca nu o poate insela ...Credeti-ma ca tin la el mai mult decat la ochi din cap, cu toate astea.el a zis ca ii sunt doar o prietena foarte buna! Cum pot sa ii spun eu,, Ma sti ca te iubesc "si el imi zice ca ii sunt una dintre cele mai bune prietene. Mi-a trecut numele in telefon "Raluca love struck " Nu Inteleg nimic ..Va roogg Ajutati-ma cu sfaturi bune.Eu chiar il iubesc din toapa inima mea!crying