| SabinaRsT a întrebat:

Am si eu o problema... Plac un coleg de la mine din clasa, care se poarta foarte frumos, e amuzant, este foarte de treaba, e inteligent... are foarte multe calitati, dar este cam fluturatic, in ultima saptamana am inceput sa-l cunosc mai bine, am vorbit foarte foarte mult. despre orice si i-am spus "in gluma " ca-l plac si nu m-a crezut, el stiind ca mai mereu glumesc. mi-a spus ca sunt frumoasa inteligenta si ca arat bine, dar cred ca a facut asta din politete pentru ca si eu i-am facut niste complimente. Intrebarea este "Ce sa fac?" sa ma mai discut cu el sau sa incerc sa-l uit avand in vedere ca el nu mai este virgin si mai mereu se gandeste la asta, iar eu sunt si nu-mi sta capul la sex. Un sfat! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Buna Irina.
Daca tu vrei sa vorbesti cu el, fa-o, insa daca nu cred ca ar trebui sa il uiti doar pentru ca nu mai e virgin. Nu ai de unde sa stii ca el intr-adevar doar la asta se gandeste. Cunosc baieti care vorbesc non-stop despre sex si de fapt, cand am ajuns sa ii cunosc am vazut ca sunt chiar foarte de treaba.
Eu zic sa mai vorbesti cu el, pentru ca o saptamana nu e foarte mult timp, si nu ai cum sa il cunosti asa cum e el cu adevarat, oricat de deschis a-ti vorbi. Dar nu te implica foarte mult, asta in cazul in care el te vede doar ca pe o prietena.
Mult succes:*.

7 răspunsuri:
| ada97 a răspuns:

Pai.eu te sfatuiesc sa vorbesti in continuare cu el, si sa-l convingi k tie chiar iti place de el(cred ca daca si lui ii place de tine nu o sa se gandeasca la sex...si daca u nu accepti asa ceva ...nici el nu o sa mai incerce ), Funda?puppy dog eyes

| adyriadry a răspuns:

Vorbeste an continuare cu el. si daca cu timpul observi ca te place si el spune-i. nu-ti face griji ca te va antreba de sex sau dac uh ai vrea sa faci cu el pana cand nu observa el ast nu te va antreba.nu ie bine sal dai uitari si daca al placi asa cum zici nici usor nu va fi ancearca pote o sa ai noroc. dupa cum spui sunteti si buni prieteni va veti portivi. pote na zis an gluma ca esti frumoasa etc. Incearca nai nimic de pierduthappy

| Nolkyz a răspuns:

Continuati sa vorbiti.

| SabinaRsT explică (pentru adyriadry):

Problema este ca eu pun suflet intr-o relatie si mi-e ca as suferii foarte mult daca se va arata a fi altfel decat credeam eu. Intelegi?

| Ramo80 a răspuns:

Nu cred ca este baiatul potrivit pentru tine. Dupa cum ai spus, ii cam fug ochii dupa mai multe fete si(in cazul in care voi doi ati fi un cuplu), ar interveni gelozia, discutiile si nu ai avea parte de liniste. Parerea mea e sa incerci sa-ti indrepti atentia spre un baiat potrivit pentru tine, care isi doreste o prietenie sincera si curata, nu unul caruia ii sta gandul numai la sex si la fete. :*

| adyriadry a răspuns (pentru SabinaRsT):

Da anteleg dar daca nu risti nu castigi antelegi. nai de unde sti pote ca si el te place. dar nu vreau sa te sfatuiesc gresit sper ca pote ai sati scimbi parerea si ai sa anceric mult noroc

| adyriadry a răspuns (pentru SabinaRsT):

Ancearca nai nimic de pierdut toti suferi o dat si o dat.