| AlexMarian17 a întrebat:

Am un prieten foarte foarte bun. Ne intelegem perfect. Dar el este mereu complexat. Considera ca e slab si cu nasul un puc maricel. Mereu e posomorat din aceasta cauza. El vrea sa se ingrase( a spus ca daca se mai ingrasa nu o sa se observe nasul mai mare) Eu chiar vreau sa il ajut si il sustin. Credeti ca daca se va îngrașă isi va rezolva aceste 2,, defecte,,? Dau Funda! multumesc!

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Mai bine sa se apuce de sala, își modelează corpul și capătă și încredere in el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa sunt si eu, dar de ce sa ma ingras? Cand ma pot face sala si sa arat mai bine?
Am incercat sa mananc si mai mult, mancam pentru ca trebuia nu ca imi era foame, si nu e bine asa, sa mananci ca vrei sa te ingras. Mai bine faci sala si arati mai bine si pui si kg

| MiurielSexoasa a răspuns:

Daca se apuca de sala si are o alimentatie corecta, poate mai baga si cateva proteine o sa ajunga sa arate cum vrea.

| RaulEma123 a răspuns:

Afara sunt o gramada de oameni cu tot felul de defecte fizice... de la o vreme n-o sa le mai bage in seama. Daca vrea sa scape de complexe eu zic sa mearga intr-un parc public si sa inceapa sa faca exerctii ( flotari, tractiuni, etc) mai socializeaza si o sa scape si de complexe. Eu nu prea vorbesc cu oamenii care se leaga de aspect pentru ca ii consider idioti. Daca nu are chef de exercitii poate doar sa se plimbe ideea e sa iasa mai des din casa.

| peperonies a răspuns:

Prietenul ala sigur nu esti tu. ne-ai facut-o.
nu vad care e problema sa ai nasul mare. poti sa fumezi sub dus, cand inoti pe spate zice lumea ca vine rechinu, stie lumea cand trebuie sa faci stanga la un colt ca vii.

| AlexMarian17 explică (pentru peperonies):

Eu am vrut doar sa mi ajut cmbp pentru ca lui ii este rusine sa vorbeasca despre acest defect al lui. Nici el nu stie ca am postat aceasta intrebare. Vreu doar ideile voastre pentru a l face sa se simta mai bine. ai inteles acum? Daca era vorba despre mine, sigur ca vorbeam la pers I.