Mai bine sa se apuce de sala, își modelează corpul și capătă și încredere in el.
Daca se apuca de sala si are o alimentatie corecta, poate mai baga si cateva proteine o sa ajunga sa arate cum vrea.
Afara sunt o gramada de oameni cu tot felul de defecte fizice... de la o vreme n-o sa le mai bage in seama. Daca vrea sa scape de complexe eu zic sa mearga intr-un parc public si sa inceapa sa faca exerctii ( flotari, tractiuni, etc) mai socializeaza si o sa scape si de complexe. Eu nu prea vorbesc cu oamenii care se leaga de aspect pentru ca ii consider idioti. Daca nu are chef de exercitii poate doar sa se plimbe ideea e sa iasa mai des din casa.
Prietenul ala sigur nu esti tu. ne-ai facut-o.
nu vad care e problema sa ai nasul mare. poti sa fumezi sub dus, cand inoti pe spate zice lumea ca vine rechinu, stie lumea cand trebuie sa faci stanga la un colt ca vii.
Eu am vrut doar sa mi ajut cmbp pentru ca lui ii este rusine sa vorbeasca despre acest defect al lui. Nici el nu stie ca am postat aceasta intrebare. Vreu doar ideile voastre pentru a l face sa se simta mai bine. ai inteles acum? Daca era vorba despre mine, sigur ca vorbeam la pers I.