| pisi042 a întrebat:

Hei TPU, aş vrea să încerc să fumez şi nu ştiu ce să fac, mi-e frică să nu devin vînătoare pasivă. Mă puteţi ajuta?

Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Aş vrea sa fumez=sigur voi fuma. Sfaturi putem da minte ba. sau mai bine zis nu iti dam sfaturi poti gresi si singura. Nu pierzi nimic. daca nu incerci crede-ma tentatia e mare apoi depinde daca esti tare sau slaba

14 răspunsuri:
| RoxxRoxanne a răspuns:

Bună!
De la o țigară, nu ajungi fumătoare pasivă, mai ales dacă nu tragi în piept ci doar "pufăi". Ca să ie apuci de fumat, îți trebuie cam o lună și să fumezi zi de zi (depinde de corpul fiecaruia/de imunitate).
Ca un sfat este să nu te apuci, că tot vezi și îți amintești că ai fumat și parcă ai mai vrea să fumezi odată...în plus, la prima țigară începi să te amețești, te înneci cu fumul sau poate chiar ți se face rău big grin
Deci, mai bine nu big grin

| Memecy a răspuns (pentru Memecy):

Eu pariez ca o sa fumeze ce zici? o sa traga un fum ( hai de la un fum nu ajungi fumator etc ) fumator ocazional rolling on the floor

| pisi042 explică (pentru Memecy):

Cred că ai dreptate

| savamariacristina a răspuns:

Nu face asta, prima tigara nu e intotdeauna si ultima. Plus sentimentul primului "fum" e oribil, o sa ametesti, stari de voma, tuse. Nu e nimic ce ti-ai dori sa incerci happy.

| pisi042 explică (pentru Memecy):

Ai dreptate. dar tufumezi?

| SuneteDeChitara a răspuns:

Sincer şi eu mai fumez din când în când. Dar niciodată nu mi-a fost frică că aş putea să devin dependentă. Nu o să te încurajez să fumezi. Poţi să încerci una să vezi cum e. Acum e viaţa ta, faci cum doreşti.

| hkr a răspuns:

Noi te putem sfatuii sa nu te apuci dar tu oricum vei face dupa cum te duce capul asa ca bafta.

| Dariusuu a răspuns:

Să te apuci este foarte ușor însă de lăsat este foarte greu.

Tu decizi.

| DiamantulAuriu a răspuns:

Salut, eu te sfatuiesc sa nu te apuci de fumat deoarece de la o tigara poti sa devii fumatoare si atunci cheltui si banii si iti strici si sanatatea
Sper ca te-am ajuatat.
Pa, pa

| Memecy a răspuns (pentru pisi042):

D'apoi si eu stiu cum e doar ca eu am rezistat si nu am fumat

| Memecy a răspuns (pentru pisi042):

Nu am fumat in viata mea nicio tigara rolling on the floor desi ti-am zis am fost tentat si nu oricum...

| MaCheamaGogaie a răspuns:

Cel mai bine nu te apuca de fumat, lasa curiozitatea asta

| OanaaEuu a răspuns:

Eu zic sa nu te apuci, eu am incercat si sa stii ca nu e nimic deosebit.big grin

| ayosmdk a răspuns:

Vrei sa fumezi?
De ce?
Anturaj, probabil.
Stai in banca ta, copila!