Aş vrea sa fumez=sigur voi fuma. Sfaturi putem da minte ba. sau mai bine zis nu iti dam sfaturi poti gresi si singura. Nu pierzi nimic. daca nu incerci crede-ma tentatia e mare apoi depinde daca esti tare sau slaba
Bună!
De la o țigară, nu ajungi fumătoare pasivă, mai ales dacă nu tragi în piept ci doar "pufăi". Ca să ie apuci de fumat, îți trebuie cam o lună și să fumezi zi de zi (depinde de corpul fiecaruia/de imunitate).
Ca un sfat este să nu te apuci, că tot vezi și îți amintești că ai fumat și parcă ai mai vrea să fumezi odată...în plus, la prima țigară începi să te amețești, te înneci cu fumul sau poate chiar ți se face rău
Deci, mai bine nu
Nu face asta, prima tigara nu e intotdeauna si ultima. Plus sentimentul primului "fum" e oribil, o sa ametesti, stari de voma, tuse. Nu e nimic ce ti-ai dori sa incerci .
Sincer şi eu mai fumez din când în când. Dar niciodată nu mi-a fost frică că aş putea să devin dependentă. Nu o să te încurajez să fumezi. Poţi să încerci una să vezi cum e. Acum e viaţa ta, faci cum doreşti.
Noi te putem sfatuii sa nu te apuci dar tu oricum vei face dupa cum te duce capul asa ca bafta.
Salut, eu te sfatuiesc sa nu te apuci de fumat deoarece de la o tigara poti sa devii fumatoare si atunci cheltui si banii si iti strici si sanatatea
Sper ca te-am ajuatat.
Pa, pa
any_3631 întreabă:
Stan_David_1998 întreabă: