| Bloopies a întrebat:

As vrea sa ma ajutati...SINCER! Un baiat, Vlad, care o sa fie cu mine in clasa(trec a9a), a inceput sa ma placa dar si eu pe el. Totul frumos pana aici. Am cazut de acord ca sa iesim o ora in parc ca sa ne vedem. Urmatoarea zi eu eram in Costinesti si el in Oradea la concurs. L-am sunat seara inainte sa se culce si fix inainte sa inchid mi-a zis Te iubesc. Dupa 2 saptamani am vrut iar sa iesim dar a anulat intalnirea pentru ca trebuia sa stea cu fratele lui mai mic. Ok, am stabilit iar intalnirea ziua urmatoare. Vine si ziua intalnirii si vad ca nu vine, nu raspunde la telefon etc. L-am sunat 30 de minute si insfarsit a raspuns. A zis ca a fost la antrenament si ca a uitat de intalnire. P.S. - nu suntem impreuna dar deja mi-am pierdut rabdarea asteptand sa ma intrebe. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| adry2001 a răspuns:

Pai fa tu primul pas, daca crezi ca s-ar putea intampla ceva intre voi si da stiu ca baiatul ar trebui sa faca primul pas, dar no... si ti-am spus fa asta doar daca esti sigura ca se poate intampla ceva intre voi, dar ar fi posibil si sa nu te placa sau sa aiba pe alta, sau sa te placa dar doar ca pe o prietena, pentru ca nu prea cred eu ca daca te place sau te iubeste sa uite asa de intalnire, dar s-ar putea sa fie si o scuza faza cu antrenamentul, deoarece poate nu a fost pregatit. sunt destul de multe optiuni, dar tu ar trebui sa vorbesti cu un prieten bun de-al lui sau chiar sa il urmaresti sa vezi ce face. sau mai bine pune-o pe o prietena de a tasa-l intrebe pe un prieten de-al lui daca are pe alta ca poate tie nu-ti zice ca stie ca-l placi pe acel baiat si o sa te simti prost. bafta!

3 răspunsuri:
| Ionela_Roxana_1992_NKae a răspuns:

Daca nu sunteti impreuna cum iti zice ca te iubeste? laughing

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Ionela_Roxana_1992_NKae):

Era noapte, înainte de culcare, la asemenea ore nu prea știi ce vorbești laughing

| Bloopies explică (pentru Ionela_Roxana_1992_NKae):

Inteabal pe el ca si eu am ramas :o