Buna! Eu folosesc uleiul de ricin.Acum un an aveam o chelie si aveam parul scurt.Cand m-am masat usor pe tot scalpul, mi-a crescut parul Dar nu deodata, in 2 saptamani
Inca ma dau cu el.Si nu m-am plans niciodata fiindca nu afecteaza cu nimic.Ti-l recomands cu mare incredere.
Succes, Nayuky!
Http://www.sfatulmedicului.ro/......ricin_9160
Uite aici, ca sa te convingi :)
Buna Imi poti spune te rog unde gasesc acest ulei si cat costa? :*
Eu am dat 3 lei pe el
Il gasesti la plafar si costa in jur de 3-4 lei[depinde de marimea sticlutei] dar sa stii ca parul nu are cum sa iti creasca 3-4 cm pe luna char daca iti dai cu el..este adevarat k iti accelereaza cresterea parului dar nu atat de mult.Este foarte bun si uleiul de masline extra virgin pentru parul lipsit de stralucire si degradat
In 300gr ulei de masline, ricin, cocosv sau migdanle [ eu am folosit masline ] se adauga 6 frunze de metnta si 6 frunze d ecoada soricelului.Se amesteca tot intr-un recipient cu gura larga si se lasa neacoperit 7 zile la macerat amestecand in fiecare zi...Se strecoara si se aplica pe parul uscat sau umed. La mine a functionat
Eu am folosit urmatoarele metode si a functionat, cel putin in cazul meu!
-uleiul de ricin maseaza parul cu el, strange-l in coc si acopera-l cu un prosop sa intre in radacina!
-piaptana-l cat mai des de sus pana jos, ajuta la cresterea parului pentru ca sebumul ajunge la varfuri si le hraneste!
-du-te la coafor sa iti tunda varfurile despicate, ele fac parul sa creasca mai greu!
-nu il strange prea tare cu elasticele, deoarece firul de par se va rupe!
Incearca aceste metode si daca vrei poti sa imi spui daca au functionat!
anonim_4396 întreabă: