| Mrr2000 a întrebat:

Astăzi tata a venit de la serviciu destul de suparat, cu un plic A4 in mana,si mi-a zis ca in cazul in care se intampla ceva cu el,sa stiu unde e plicul. M-am uitat amuzată(desi in mintea mea era o ceață profunda) si l-am intrebat daca si-a facut testamentul,mi-a zis ca nu,si am inceput alta discutie. Chiar nu stiu ce se intampla,dar atunci cand a intrat am simtit un miros specific de spital/clinică. Chiar daca nu imi cunoasteti tatăl, va spun eu ca e o persoana foarte "moale" si de treaba, nu inteleg ce se putea intampla... Aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Desi pare moale, aparentele sunt inselatoare.Nu te lasa pacalita, el a lucrat in serviciile secrete multi ani si acum vrea sa se asigure doar ca misterele muncii lui vor fi bine pazite de tine in caz ca el pateste ceva.Gandeste`te serios sa iei niste cursuri de supravietuire si arte martiale, nu se stie cand va trebui sa pazesti acel plic cu pretul vietii si este bine sa fii pregatita din toate punctele de vedere.

13 răspunsuri:
| RedBarrels a răspuns:

Poate si-a facut analizele in trecut, si acum a fost sa le i-a, si poate are o boala, cam atat imi trece prin minte

| Kathrinex a răspuns:

În locul tău m-aș uita în plic...

| Mrr2000 explică (pentru Kathrinex):

E sigilat si ma gandesc ca o sa isi dea seama daca il deschid... happy

| Mrr2000 explică (pentru WaterDrop):

Imi place ideea asta. Dar doamne, nu esti intreg/intreaga la minte. Pe bune, vreau seriozitate.winking

| Goddess23 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti chiar atat de departe, intreaba-l mai exact ce se afla in plic spunandu-i ca esti stresata si nu stii la ce s-a referit anume. Poate a facut si el o gluma.

| Mrr2000 explică (pentru RedBarrels):

Mda.

| WaterDrop a răspuns (pentru Mrr2000):

Awwee sad In ziua de azi, povestioara mea este mult mai buna decat un crud posibil adevar cum ca ar suferi de o boala incurabila si acel plic este pentru siguranta voastra materiala cand el nu va mai fi. De ce, de ce te incapatanezi sa amani o posibila problema reala si sa nu te bucuri de acest weekend.

Of,el a spus ca sunt acte... Cine stie, poate ai dreptate. Acum, spune-mi cum sa mă adresez (dna sau dn-ul)! happy

Oh sfinte, nu`s chiar atat de batran laughing Mai exista si asemenea raritati.

Bine,domnisorule. laughing)

Tihi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aflat ce era?laughing Chiar sunt curios.

| Mrr2000 explică (pentru anonim_4396):

happy Nu