| biancamihaela89 a întrebat:

:* Ce diete de slabire stiti? Vreau sa slabesc cat mai mult si cat mai repede,dar nu stiu cum. Incerc sa ma abtin de la dulciuri, paine. Dar degeaba. straight face Multumesc mult! Dau fundita! :* >:d

Răspuns Câştigător
| myryam02 a răspuns:

Hey! si eu am aceleasi probleme ca si tine am reusit sa slabesc cu ajutorul ceaiului verde in fiecare dimineata cate o cana dupa aceea sa nu mananci timp de 2 ore. nu sarii peste micul dejun deoarece este cel mai important, la pranz poti sa mananci dar mai putin,(nu manca repede) dupa ora 6 sfatul meu este sa nu mananci nimic decat sa bei multa apa. si in legatura cu dulciurile cate o portie mica o data pe saptamana nu mai mult. sper ca te-am ajutat funda?

3 răspunsuri:
| zubby05 a răspuns:

Hei, cati ani ai? Eu zic sa nu ti asa de mult la diete si sa faci mai mult sport:p De exemplu poti alerga, este cel mai simplu. Dieta este mai greu sa ti( ma stiu pe mine) dar daca vrei neaparat ai putea sa bei un pahar cu apa atunci cand iti este foame... o sa te faca sa mananci mai putin:p Paine poti sa mananci sa zicem o felie la fiecare masa. Dulciuri stai linistita daca vrei ceva dulce poti sa iti cumperi ciocolata amaruie, 2 bucatele cred ca sunt de ajuns pe zi:p Bafta! Eu asa fac si am slabit fara sa vreausad DAca mai vrei informatii poti sa scrii si varsta ta, ca sa stiu exact cam de ce ai nevoie:p

| biancamihaela89 explică (pentru myryam02):

Multumesc! happy

| ClausBBC a răspuns:

Iti dau si eu o ideea despre slabit. Cand ti se face pofta de ceva cel mai important e sa mananci...dar numai cat sa iti treaca pofta. Sa nu mananci mai mult...ii destul cat sa gusti. Incearca!