| leexxu a întrebat:

Hei TPU :* Ce inseamna "reproducerea unor scurte motive ritmico-melodice (2-4 măsuri), desprinse din cântece
pentru copii."?
Asta trebuie sa fac pentru admitere la liceu...imi explicati va rog, ce trebuie mai exact sa fac?
P.S: Se scuza categoriabig grin

5 răspunsuri:
| Rallu112CrazyKidd a răspuns:

Si eu merg tot la pedagogie si te pot ajuta. Cand vei intra in sala unde sa vor da probele de muzica vei avea in fata 4 profesori. Dupa ce canti si profesori te vor evalua ei vor bate niste masuri cu mana in masa sau cu palmele si tu trebuie sa faci dupa ei. Asta inseamna reproducerea unor scurte motive ritmico-melodiece. La asta nu trebuie sa te pregatesti doar sa ai ureche muzica ca sa reti ritmul pe care la batut profesorul si sa faci dupa el. Sper ca te-am ajutat

| leexxu explică (pentru Rallu112CrazyKidd):

Multumesc mult:* Ce cantece canti? Si la desen, ce v-a dat?

| Rallu112CrazyKidd a răspuns (pentru leexxu):

Eu voi canta cucule pasare sura sau bade palarie noua sau povestea unui ciobanas. Inca nu m-am hotarat iar la desen iti va da pe foaie mare A3 sa colorezi cu tempera cu tot cu contur un mar, un cilindru si un con. Bafta:*

| DollyAndre a răspuns (pentru Rallu112CrazyKidd):

Ce spui tu aici este doar ritmul. Motive ritmico-melodice sunt acelea cu doimi patrimi optimi saisprazecimi. daca nu le stii ar trebui sa le inveti

| Ella_Marya_1995 a răspuns:

Cum a fost? anul acesta vreau sa dau si eu la pedagogic si vreau sa stiu mai multe despre proba sportiva. ce v-a pus sa faceti? iar la cea muzicala ce-ati facut? multumesc mult :*