In clasa a IX-a si in clasa a X-a vei face doua ore pe saptamana de matematica, apoi se scoate de tot. Oricum, materia e foarte lejera la matematica si nici profesorii nu se vor chinui prea mult, mai ales cand stiu ca nu veti face toti cei 4 ani.
Fizica (2 ore), chimie (1 ora) si biologie (1 ora) mai faci intr-a IX-a si a X-a, apoi toate 3 se unesc intr-o materie numita generic Stiinte, cu o ora pe saptamana.
In clasa a IX-a faci logica, intr-a X-a psihologie, intr-a XI-a sociologie si intr-a XII-a filosofie, materii pe care le poti alege la bac, alaturi de geografie si latina, ca optionale.
Daca mai vrei detalii, nu ezita sa ma intrebi.
Nu, este foarte usor, asta ti-o spun din proprie experienta. Materiile de baza sunt romana, istoria, latina, geografia, limba straina, in rest sunt lucruri de umplutura. Dai teza la latina, din pacate, insa nici aici nu e greu daca ai un profesor care te invata. Ai de ales in continuare sa dai teza la istorie sau la geografie si apoi la limba romana.
Si mate este? Cam cate ore pe saptamana?
Mai am o intrebare Cu engleza cum e? Dau teza din ea?
Daca o ai ca L1, da. Nu stiu exact cate ore se fac la filologie simplu, desi am impresia ca trei pe saptamana.
Muultumesc mult :*
Cu placere.
Ce Facultate pot alege cu acest profil?
In clasa a IX-a si in clasa a X-a vei face doua ore pe saptamana de matematica, apoi se scoate de tot. Oricum, materia e foarte lejera la matematica si nici profesorii nu se vor chinui prea mult, mai ales cand stiu ca nu veti face toti cei 4 ani.
Fizica (2 ore), chimie (1 ora) si biologie (1 ora) mai faci intr-a IX-a si a X-a, apoi toate 3 se unesc intr-o materie numita generic Stiinte, cu o ora pe saptamana.
In clasa a IX-a faci logica, intr-a X-a psihologie, intr-a XI-a sociologie si intr-a XII-a filosofie, materii pe care le poti alege la bac, alaturi de geografie si latina, ca optionale.
Daca mai vrei detalii, nu ezita sa ma intrebi.