anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care sunt la filologie, imi pot spune daca este greu sau ce materii de baza sunt? Funda happy

Răspuns Câştigător
| GoguSteriade a răspuns:

In clasa a IX-a si in clasa a X-a vei face doua ore pe saptamana de matematica, apoi se scoate de tot. Oricum, materia e foarte lejera la matematica si nici profesorii nu se vor chinui prea mult, mai ales cand stiu ca nu veti face toti cei 4 ani.

Fizica (2 ore), chimie (1 ora) si biologie (1 ora) mai faci intr-a IX-a si a X-a, apoi toate 3 se unesc intr-o materie numita generic Stiinte, cu o ora pe saptamana.

In clasa a IX-a faci logica, intr-a X-a psihologie, intr-a XI-a sociologie si intr-a XII-a filosofie, materii pe care le poti alege la bac, alaturi de geografie si latina, ca optionale.

Daca mai vrei detalii, nu ezita sa ma intrebi.

7 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Nu, este foarte usor, asta ti-o spun din proprie experienta. Materiile de baza sunt romana, istoria, latina, geografia, limba straina, in rest sunt lucruri de umplutura. Dai teza la latina, din pacate, insa nici aici nu e greu daca ai un profesor care te invata. Ai de ales in continuare sa dai teza la istorie sau la geografie si apoi la limba romana.

| Ailen a răspuns (pentru GoguSteriade):

Si mate este? Cam cate ore pe saptamana?

Mai am o intrebare big grin Cu engleza cum e? Dau teza din ea?

| GoguSteriade a răspuns (pentru Ailen):

Daca o ai ca L1, da. Nu stiu exact cate ore se fac la filologie simplu, desi am impresia ca trei pe saptamana.

Muultumesc mult big hug :*

| GoguSteriade a răspuns (pentru Ailen):

Cu placere. big grin

| Kispal_Maria_1972 a răspuns (pentru GoguSteriade):

Ce Facultate pot alege cu acest profil?