| LucaAdina a întrebat:

Credeti in chestia cu "blugii astia ma fac grasa' sau 'imi fac fundul prea mare'?laughing Pentru ca eu am o pereche de blugi de o culoare albastra, foarte deschisa si au talia inalta si mi se pare ca ma fac sa par gigantica. Astazi mi-am luat niste blugi boyfriend si pare ca arat ca un model din acela slab. Am auzit la o vanzatoare cum ca "blugii te fac asa cum esti". Voi ce credeti?laughing

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ba da chiar cred, am blugi care-mi fac coapsele sa para foarte mari din cauza cusaturilor, culorii etc, si blugi in care arat perfect normal, cum arat cand n-am pantaloni de exemplu (si aici nu ma refer la blugi negri) laughing))

9 răspunsuri:
| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu cred ca hainele influenteaza prea mult.
Important este cum ai tu silueta si tot...
Daca esti gras-pari gras
Daca esti slab-pari slab
Hainele pot adauga doar foarte mici detalii si asta depinde de culoare sau forma de exemplu zic eu ca o pereche de pantaloni largi pot da impresia ca esti gras, Dar daca sunt exagerat de largi poti parea slab.
Depinde si cum ai fața.
Cum ai pus emoji-ul acela care se misca? nu-mi dau seama deloc de unde se pun.

Răspuns utilizator avertizat
| aXy99 a răspuns:

E oarecum adevarat. Spre exemplu niste colanti pe un baiat cu picioare slabe arata oribil, dar niste pantaloni putin mai largi arata bine.

| Raven a răspuns:

La mine, cel puțin, e mai ales din cauza culorii, mi-am dat seama de asta când mi-am luat o pereche de blugi în 2 culori, partea din față e albastru denim normal, partea din spate e bleu. Nu vrei să știi cât de mare mi se pare fundul meu în acel bleu. Îmi plac blugii ăștia de mor dar nu-i port decât toamna-iarna, când am o haină pe deasupra.

| Raven a răspuns:

Dar îmi spun mereu că oricât de mare ar părea, tot nu se compară cu ăsta : ))
http://cdn.lolwot.com/......oty-16.jpg

| Raven a răspuns (pentru nimportequi):

Vai, mersi, ești atât de amabil, văd că doar pe mine m-ai cadorisit cu părerea ta, asta înseamnă că mă placi? laughing

| Raven a răspuns (pentru Henrypericolpublic):

Pui : ) ) împreună, unul lângă altul, nu cum le-am pus eu acum și iese laughing