| MarryBlue a întrebat:

cum as putea sa uit si eu un baiat? Am fost impreuna cu el, apoi ne-am despartit si am fost si sunt indragostita de el!sad cum pot sa-l uit? va rog frumos ajutati-ma! FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| delya91 a răspuns:

Nu mai sta de vb cu el, nu e treaba ta daca e cu alta sau nu e... evita orice este legat de el, si scoate-ti din cap ca esti indragostita de 'unu' care nu da doi bani pe tine, acum fiind cu alta, aceste specimene de indivizi nu trebuie bagate in seama, indiferent ce bine arata pe dinafara, pe dinauntru sunt goi, eventual niste putregaiuri, gunoaie ale societatii

8 răspunsuri:
| Bezea a răspuns:

Încă o fată de 10 ani care "suferă" în dragoste din cauza lui Mickey Mouse.

| MarryBlue explică (pentru Bezea):

N-am 10 ani si nici nu sufar dn cauza lui Mikey Mouse

| Bezea a răspuns (pentru MarryBlue):

Ohh, atunci îmi cer scuze pentru afirmația mea incorectă. Cel mai ușor mod cred că ar fi să îți iei prietenii de mână și să ieșiți în oraș să va distrați. Cu ocazia asta poate găsești și pe cineva care îți place.

| delya91 a răspuns (pentru MarryBlue):

Singura sansa posibila e "sa te arunci in cap de la inaltime"(glumeam), sa faci amnezie instant, si sa o iei de la zero, alta sansa de a-ti sterge memoria afectata, teoretic nu exista, deci, mergi mai departe fara sa te gandesti in urma, tota lumea face la fel...

| MarryBlue explică (pentru delya91):

Pai baiatul acela ma indreaba mereu de vorba si acum e cu alta fata! ce credeti?! merita sa incerc sa il uit sau sa continui sa vorbesc cu el si chestii de genu?confused... apropo! multumesc pentru raspunsurile voastre!happybatting eyelashes

| delya91 a răspuns (pentru MarryBlue):

Nu mai sta de vb cu el, nu e treaba ta daca e cu alta sau nu e... evita orice este legat de el, si scoate-ti din cap ca esti indragostita de 'unu' care nu da doi bani pe tine, acum fiind cu alta, aceste specimene de indivizi nu trebuie bagate in seama, indiferent ce bine arata pe dinafara, pe dinauntru sunt goi, eventual niste putregaiuri, gunoaie ale societatii

| Anemona2020 a răspuns:

Incearca sa uiti si gandeste-te ca viata merge mai departe orice ar fi.La fel mi s-a intamplat si mie dar dupa multe certuri si impacari ultima dat cand ne am despartit a fost din vina lui si mi am dat seama ca nu merita si nu mi a mai pasat de el.am inceput sa imi dau seama de tot acum ca nu mai tineam la el incepeam sa vad totate greselele pe care le facuse fata de mine si cat de orbita de dragoste fusesem ca il iertasem si incearca sa fi fericta si nu ii da inpresia ca esti slaba nu merita daca te vede slaba poate profita de tine fi puternica si arata-i ca cu sau fara el tu mergi inainte si esti fericita sper ca te am ajutat.bafta

| MarryBlue explică (pentru Anemona2020):

Multumesc mult pentru sfat! :*happy imi este foarte de foloshappy

| Yukii a răspuns:

Cea mai buna cale de a uita pe cineva e de a te indragosti de altcineva. Cam nimic altceva nu merge. Incearca sa gasesti pe cineva care sa te faca sa zambesti si o sa-l uiti...Nu va fi foarte usor de realizat acest lucru daca ai inima franta dar depinde de norocul tau happy